Industrieel

Beige industriële badkamer met gun metal kraan in Dronten

“Unieke industriële badkamer met waanzinnige kraan”

Badkamerstijl en ontwerp: ‘Industriële invloeden die prachtig matchen met beige tinten’

Voor de familie Gosseling uit Dronten ontwierp De Eerste Kamer Badkamers een unieke, industriële badkamer. Deze badkamer is speciaal, omdat hij naast dat hij compact is, veel ruimte biedt. Deze badkamer biedt een prachtige industriële inloopdouche en een waanzinnig vrijstaand, organisch gevormd ligbad. In deze badkamer in Dronten is bewust gekozen voor beige en zachte tinten. Deze kleurtinten dragen bij aan een rustige en warme uitstraling. Het toilet is voorzien van een ingebouwde nis. Het wastafelmeubel is voorzien van een zeer grote wastafel. De zwarte Gun-metal kranen van Hotbath geven deze badkamer een stoere uitstraling. Ze bieden een prachtig contrast in combinatie met de beige en lichte tinten.

 Aan bijzondere accenten is in deze badkamer ook gedacht: boven het badkamermeubel zijn prachtige hanglampen te ontdekken. De lampen bieden een heerlijke sfeerverlichting en dragen bij aan een zeer ontspannen sfeer.

Wensen en ervaringen van de klant: ‘Heel goed geluisterd naar onze ideeën’

 “We zagen een catalogus van De Eerste Kamer Badkamers voorbij komen. We werden heel enthousiast over de badkamers die we in dit inspiratieboek zagen. Ik ben zelf aannemer en hoorde positieve verhalen over De Eerste Kamer Badkamers. Mijn vrouw is weleens naar binnen gelopen en kwam heel enthousiast terug. Ze zei: ‘Daar moeten we eens gaan kijken’. Vervolgens hebben we een afspraak gemaakt met ontwerper Aldrik. Hij heeft toen een ontwerp voor onze nieuwe industriële badkamer gemaakt.”

“Zes jaar geleden kochten we ons huis in Dronten. De badkamer was zo’n 23 jaar oud. Toen we het huis kochten wisten we dat een nieuwe badkamer eraan zat te komen. Ik doe graag alles zelf. Het was leuk om het bovenblad van ons wastafelmeubel zelf te maken. Het bijpassende wastafelmeubel hebben we bij De Eerste Kamer Badkamers uitgezocht. Ik vond het ook erg leuk om te bedenken welke dingen ikzelf kon doen. En het massiefhouten eikenblad heb ik zelf gemaakt. We zijn er heel blij mee, omdat het erg mooi en heel sterk is. Het maakt onze badkamer nog unieker dan hij al is.”

“We zijn ook erg blij met het prachtige, vrijstaande ligbad. Mijn vrouw en onze kinderen gaan veel in bad. We zijn heel tevreden over De Eerste Kamer Badkamers, omdat er goed naar ons geluisterd werd. Aldrik hield goed rekening met onze wensen. De service was ook heel goed. Alle benodigdheden voor onze nieuwe badkamer, werden al ruim van tevoren geleverd. We hebben alles in mijn werkplaats opgeslagen. Ik had toen al mijn twijfels over het juiste aantal tegels. Toen ik begon met de verbouwing van onze badkamer, bleek dat dit juist was. Er stond nog een pallet bij De Eerste Kamer Badkamers. Nog diezelfde dag stond de pallet bij ons thuis. Dat was echt super geregeld!”

Ontwerp door
De Eerste Kamer

Stijl van de badkamer
Industrieel

Afmetingen
250 cm × 300 cm

Terugblik van de ontwerper: ‘De kranen en het unieke bad vind ik het mooist’

“Gerard Gosseling is zelf aannemer en heeft een eigen bedrijf: Gosseling Timmerwerk. Hij heeft de installatie van de badkamer voornamelijk zelf gedaan. Ik vond het erg leuk om mijn bijdrage te leveren aan de nieuwe, industriële badkamer voor dit leuke jonge stel. Ze hadden veel eigen ideeën en wensen. Toch stonden ze ook open voor mijn ideeën, bijvoorbeeld voor de organische vorm van het vrijstaande bad. Het bad is asymmetrisch en daardoor ontstond er meer ruimte naar de inloopdouche.”

“Het eiken-wastafelblad heeft Gerard zelf gemaakt en is erg mooi! De prachtige hanglampen geven deze badkamer een waanzinnige sfeer. De familie sprak al snel verschillende wensen uit. Zo hadden ze een voorkeur voor een lichte en ruimtelijke badkamer. Ook een vrijstaand bad, stond hoog op de wensenlijst. Ik vond het leuk om te merken dat ze in eerste instantie geen hoge verwachtingen hadden, vervolgens vonden ze het ontwerp heel erg mooi. Toen zijn we samen materialen gaan uitzoeken. De indeling is ongeveer hetzelfde gebleven als in de oude situatie. Toch ziet de nieuwe badkamer er totaal anders uit. Ik vind de Gun-metal kranen en het prachtige bad, met bijzondere vorm, het mooist. Deze unieke beige, industriële badkamer is een prachtig geheel geworden.”

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.