Modern

Black & White

"Eigentijds met oog voor detail, de combinatie van deze moderne badkamer in zwart & wit."

Familie Kerzen aan het woord

Voor onze badkamer in zwart wit wilden we graag inspiratie opdoen bij De Eerste Kamer. Wij rijden regelmatig over de A1, het strakke zwarte pand trok onze aandacht. Bij binnenkomst was er echt de ‘WOW’ factor!

Samen met onze adviseur, Anton van de Beek hebben we alle tijd genomen voor het ontwerp. De prachtige collectie in de showroom is tot in detail met zorg samengesteld, dat vonden we fijn bij het maken van onze keuzes. Wij vielen voor een badkamer in moderne stijl, onderstreept door het ‘kleurgebruik’ van zwart-wit. We hebben gekozen voor een mix van materialen van hoogwaardig kwaliteit. Ook de luxe douchewand van DEK Design mocht niet ontbreken, de vrijstaande wand in combinatie met de radiator functie vinden we geweldig.

Elke dag is het genieten van het eindresultaat, het luxe hotelgevoel in onze eigen Eerste Kamer!”

Ontwerp door
Anton van de Beek

Stijl van de badkamer
Modern

Afmetingen
300 x 250 cm

Ontwerp door

Anton van de Beek

Het ontwerpen van de moderne badkamer van familie Kerzen was een waar feestje. Er is met oog voor detail gekozen voor hoogwaardige materialen. De strakke stijl met chique details zien we bijvoorbeeld terug in de combinatie van de mat witte en marmeren wandtegels.

Modern

Eigentijds met oog voor detail, de combinatie van deze moderne badkamer in zwart & wit. Door de DEK-Design douchewand kan er genoten worden van design en warmte ineen, door de ingebouwde radiator functie. Deze luxe douchewand opstelling is voorzien van een zwart stalen frame en geeft een moderne en stoere ’touch’.

Modern

Alle kranen komen uit dezelfde Italiaanse Design collectie. Hier is gekozen voor de wastafelmengkranen, thermostaat kraan, hand en hoofd -douche in matzwart. De details in matzwart, zoals de toilet bedieningsplaat, de nis en de afwerking van het lichtplan maken deze badkamer een modern en stijlvol geheel.

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.