Luxe

Glitter & Glamour

" Gouden kranen, luxe tegels en een ligbad met vrijstaande kraan."

Vragen aan de klant

Hoe bent u bij de Eerste kamer terecht gekomen?
Heel simpel, we hadden een nieuw huis gekocht en we wisten dat er naast de A1 een mooie badkamershowroom zat. Een mooie plek om inspiratie op te doen!

Bent u op nieuwe ideeën gekomen in de showroom?
We zijn de eerste keer langs geweest om inspiratie op te doen. We hadden totaal geen idee wat we wilden maar we hadden wel veel bladen bekeken voor de stijl. In eerste instantie wilden we geen bad meer maar we hebben toch een bad genomen.

Wat vindt u van het eindresultaat?
Het is echt prachtig! Het is best gewaagd met de gouden tegels, maar wij houden wel van een gokje. Ook de grootte van de andere tegels was wel een gok!

Zou u De Eerste Kamer aanbevelen?
Ja zeker.

Wat sprak u het meest aan bij De Eerste Kamer?
De hoeveelheid en keuze in kranen, tegels en sanitair. Vooral een zeer uitgebreide tegelcollectie. We hebben ook maar meteen de tegels voor de woonkamer en keuken besteld. We hebben het echt samen laten ontstaan.

Ontwerp door
De Eerste Kamer

Stijl van de badkamer
Modern, luxe

Afmetingen
460 x 420 cm

Ontwerp door

De Eerste Kamer

Deze luxe badkamer in Baarn heeft alles wat het een luxe badkamer maakt. Gouden kranen, luxe tegels en een ligbad met vrijstaande kraan. Door het gebruik van keramische marmer tegels in verschillende tinten krijg je een mooi geheel. De combinatie met een gestucte wand in een bijpassende kleur maakt dat het niet te druk wordt. In de gehele badkamer is gekozen voor goud kleurige bronzen kranen. Het badkamermeubel heeft een dubbele wastafel mengkraan.

Bad in nis

Het vrijstaande bad staat in een nis. Aan beide korte zijden in de nis is opbergruimte en zitruimte gecreëerd. Boven het bad hangt een kroonluchter die mooi bij de stijl van de badkamer past. Het bad is mat wit en gemaakt van acryl uit een stuk en is makkelijk in onderhoud.

Het badkamermeubel

Het badkamermeubel is maatwerk en uitgevoerd in massief eiken. Het meubel heeft 6 lades met soft close lades. In hetzelfde materiaal is de bad meubelkast en de zitbank gemaakt. Alle maatwerk meubelen zijn speciaal behandeld voor vochtige ruimtes. De badkamer straalt luxe uit en is bovendien een mooie combinatie van tegelwerk, stucwerk en sanitair.

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.