Modern

Luxe badkamer Maarssen

"Bij de stoere tegels die zijn aangebracht op de vloer en op diverse wanden past heel mooi het natuurlijke eikenhout."

Klant aan het woord

Wat viel u op tijdens uw eerste bezoek bij De Eerste Kamer?
Op aanraden van onze architect hadden wij twee zaken bezocht. Die twee zaken spraken ons allebei aan. Maar de stalen douchewand gaf de doorslag om onze plannen verder uit te werken bij De Eerste Kamer.

Bent u op nieuwe ideeën gekomen?
Dat was absoluut de stalen douchewand van DEK-Design. Dat is echt een blikvanger! Maar we vonden de tegels en zwarte kranen in de showroom ook erg mooi.

Hoe verliep het contact?
Rick heeft ons geadviseerd en dat is uitstekend bevallen. Hij heeft tijdens het ontwerpen de hoogte van de ruimte heel mooi benut.

Wat vindt u van het resultaat van project luxe badkamer Maarssen?
Het is absoluut stijlvol geworden. Want iedereen die kijkt, vindt het prachtig!

Ontwerp door
De Eerste Kamer

Stijl van de badkamer
Modern

Afmetingen
470 x 400 cm

Ontwerp door

De Eerste Kamer

Voor de familie Mastenbroek uit Maarssen mocht ik een gave badkamer ontwerpen in een mooie royale ruimte. De badkamer heeft een prachtige hoogte en een schitterende lichtinval door het grote raam.

Een lage T-wand die de ruimte mooi onderbreekt

In het ontwerp heb ik een lage T-wand gecreëerd. Vanaf de ingang kijken we op een houten meubel, zodat er extra opbergruimte in de badkamer aanwezig is. Aan de achterzijde is het toilet gesitueerd. Op deze manier kon ik het vrijstaande bad in het hart van de badkamer plaatsen zodat dit met de prachtige nis erboven een mooie eyecatcher is.

Warme elementen van eiken hout

Bij de stoere tegels die zijn aangebracht op de vloer en op diverse wanden past heel mooi het natuurlijke eikenhout. In de badkamer zijn diverse warme elementen aangebracht van hout. Want niet alleen de badkamermeubels zijn van eikenhout, maar ook de vensterbank en een aantal houten schappen. Dit draagt bij aan een mooie eenheid en sfeer in de badkamer. Ik kan het erg waarderen dat mevrouw Mastenbroek groene planten in de badkamer heeft gezet. Dat laat weer zien dat de aankleding van de badkamer ook bijzonder veel toevoegt!

Moderne zwarte details

In een heel rustige sfeer, ontdekken we heel subtiel de zwarte kleur. Een aantal wanden zijn voorzien van een zwarte coating. Met de luxe wandlampen aan ontstaat er een warme gloed op de wanden die betoverend mooi is. Maar ook de accessoires, kranen en stalen douchewand met radiatorfunctie zijn zwart. Deze zwarte details geven de badkamer een extra stijlvol en modern karakter!

Genieten van een geweldig mooi eindresultaat!

De verbouwing is behoorlijk intensief geweest. Dat heeft de familie Mastenbroek veel energie en geduld gekost. Maar als we nu naar het schitterende eindresultaat kijken van luxe badkamer Maarssen, dan kan ik niets anders concluderen dan dat het helemaal top is geworden! Ik vertrouw er dan ook helemaal op dat de verbouwingsperikelen tot het verleden behoren en er nu flink genoten wordt van deze luxe badkamer!

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.