Hotel Chique

Design in the mix

"De stijl en de mogelijkheden van alles onder één dak. Van tegels tot radiatoren werkelijk overal wordt aan gedacht."

Vragen aan de klant

Hoe bent u bij De Eerste Kamer terecht gekomen?

Anton is onze achterbuurman. Daarnaast kennen wij De Eerste Kamer nog van de locatie in Barneveld. Nu de showroom aan de A1 zit kun je deze niet missen.

Bent u op nieuwe ideeën gekomen in de showroom?

Tijdens het showroombezoek kwamen we tot erg veel inspiratie We hadden online al goed georiënteerd en zodoende wisten we al dat we groentinten en marmer wilden kiezen. In het magazijn zagen we toevallig dat er gewerkt werd aan een nieuwe designbox. Dit was helemaal onze smaak!

Wie was uw contactpersoon, en hoe is dat bevallen?

Dat was leuk dat onze eigen achterbuurman Anton ons contactpersoon was. We vonden het fijn dat we één persoon hadden om mee te communiceren.

Wat sprak u het meest aan bij De Eerste Kamer?

De stijl en de mogelijkheden van alles onder één dak. Van tegels tot radiatoren werkelijk overal wordt aan gedacht. Vervolgens duurt een eerste afspraak 2 tot 3 uur, maar dan heb je wel een compleet ontwerp waarin je veel vertrouwen hebt.

Wat vind u van het eindresultaat?

Fantastisch dat deze bijna 1 op 1 is geworden zoals het ontwerp, dus helemaal volgens verwachting! De samenwerking en communicatie was duidelijk. De badkamer geeft echt een luxe gevoel en is het ook heel ruimtelijk.

Zou u De Eerste Kamer aanbevelen?

Het in de arm nemen van een Eerste Kamer specialist is echt een aanbeveling. Het prachtige 3D ontwerp benaderd zo dicht de werkelijkheid van onze luxe badkamer, dát is echt een kunst. Ook hulp bij het inschatten van juiste afmetingen en afstanden heeft ons enorm geholpen bij het maken van keuzes.

Ontwerp door
Anton van de Beek

Stijl van de badkamer
Hotel chique

Afmetingen
388 x 326 cm

Ontwerp door

Anton van de Beek

Het gevoel voor stijl en design is de familie Remijn wel bekend! De voorkeur ging ernaar uit om onze nieuwe collectie marmeren tegels te gebruiken in de gedurfde kleur groen. Deze collectie marmer hebben wij compleet in onze showroom én in onze nieuwste designbox werden deze platen al gemonteerd in combinatie met brons. De voorkeur ging uit deze wandtegels te combineren met goudkleurige kranen wat de badkamer een hotel-chique uitstraling geeft!

Badkamermeubel

Het op maatgemaakte exclusieve badkamermeubel (260cm!) in de kleur smoke met daarboven over de gehele breedte een rechthoekige spiegel geeft de badkamer een luxueuse uitstraling en nog meer diepte.

Het kwalitatief hoogstaande vrijstaand bad welke is hergebruikt geeft een uniek karakter aan deze zorgvuldig uitgekozen combinatie van tegels, accessoires en sanitair.

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.