Luxe

Modern Luxury

"Om een stoere maar rustige badkamer te creëren is er gekozen voor donkere tinten."

Een hoge nok in een luxe badkamer

Iedere interieurliefhebber zou staan te trappelen om te kunnen beginnen aan deze prachtige ruime badkamer met hoge nok! Er is zoveel te kiezen: de vorm van de spiegels, de kleur van de kranen en het design van de tegels. Voor dit project mocht De Eerste Kamer maar liefst 2 badkamers en een royaal toilet ontwerpen. De Master Badkamer mocht worden ingericht in een waanzinnige ruimte. De hoge raampartijen en nok maken deze ruimte luxe en sfeervol. De gastenbadkamer doet weinig onder voor de eerste… Het zijn luxe badkamers met Italiaans design om van te watertanden!

Tegels als sfeerbepaler

In de Master Badkamer staat voor de hoge raampartijen een prachtig vrijstaand ligbad. Al het sanitair is Italiaans design en zorgt voor een prachtig geheel. De badkamer is de ideale ruimte om te ontspannen. De keuze voor tegels was een belangrijke keuze, omdat tegels bijzonder sfeerbepalend zijn. Hier is gekozen voor tegels in het toilet, master en gastenbadkamer uit de collectie van DEK Ceramics, exclusief verkrijgbaar bij De Eerste Kamer. Deze tegels met karakter zijn uitgekozen in drie kleuren; silk, sand en groen en gecombineerd als wand en -vloertegels.

Ontwerp door
Anton van de Beek

Stijl van de badkamer
Modern, luxe

Afmetingen master badkamer:
340 x 395 cm

Afmetingen master badkamer:
226 x 220 cm

Ontwerp door

Anton van de Beek

Meneer en mevrouw van de Berg hadden dit prachtige pand aan het water gekocht. Zij zijn beide werkzaam in de ontwikkeling van High-End recreatiewoningen. Zij hebben door ervaring in hun werk echt een heel verfijnde smaak met betrekking tot de gehele inrichting van de woning!

Beide badkamers en een separaat toilet moesten aan de laatste badkamertrends voldoen. Daarnaast is het natuurlijk fantastisch om de hoge nok te benadrukken en het uitzicht door de grote raampartijen.

Vrijstaand badderen onder de hoge nok

Voor de grote raampartijen, met uitzicht over het water en onder de hoge nok staat een vrijstaand bad. Het bad is van massief Solid Surface en heeft een afmeting van 180x80x60 en is heerlijk ruim en diep. De vrijstaande bad mengkraan is fraai Italiaans Design van de hoogste kwaliteit. Uit dezelfde collectie komen de wandkranen boven het badkamermeubel en douchekraan. In de douche is gekozen voor een regendouche in combinatie met een handdouche.

Gastenbadkamer

Een luxe om bij heer en mevrouw van de Berg te overnachten als je gebruik mag maken van deze prachtige gastenbadkamer! De badkamer is voorzien van dezelfde kwaliteit en design als de Master Bathroom. Voorzien van een dubbele wastafel, dezelfde collectie kranen en douche. In deze ruimte is gekozen voor een badkamermeubel zonder lades, dit geeft een ruimtelijker effect. Alsmede de grote spiegel voorzien van verwarming én verlichting.

Toiletteren in stijl

Dezelfde stijl is toegepast in de toiletten. Deze zijn daarnaast voorzien van de laatste trends in de details. De bijpassende accessoires zoals de rolhouders, haken en borstelhouders in dezelfde metaalkleuren maken een stijlvol geheel.

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.