Hotel Chique

Hotel chique badkamer met marmerlook in Amersfoort

“Marmerlook tegels op een exclusieve manier toegepast”

Badkamerstijl en ontwerp: ‘De marmerlook tegels creëren eenheid in deze hotel chique badkamer’

Voor de familie Lingeren uit Amersfoort ontwierp Niels een luxe badkamer in hotel chique stijl. De prachtige keramische tegels in marmerlook zorgen voor eenheid. Het blad van het badkamermeubel is voorzien van dezelfde marmerlook als de ruime inloopdouche. In de ruime inloopdouche zijn de 60 bij 60 badkamertegels in lange stroken gesneden. De nissen in dezelfde kleuren marmer dragen bij aan het gevoel van een badkamer in een luxe hotel. 

De ruimte waar deze badkamer is geplaatst is niet groot. Daarom was het noodzakelijk om slim om te gaan met de indeling. Door kleuren en materialen op de juiste manier toe te passen, oogt de badkamer ruimer. De geborstelde gouden kranen sluiten uitstekend aan op de luxe sfeer.

De wensen en ervaring van de klant: ‘De perfecte indeling van onze kleine badkamer’

“Onze badkamer is vrij klein en in de oude situatie stond er een ligbad voor de openslaande deuren. Daardoor konden de deuren niet open. De indeling die Niels voor ons ontwierp is niet alleen praktisch, maar ook heel erg mooi. We zijn ontzettend blij met onze nieuwe badkamer en genieten volop van de prachtige marmeren-tegels en de heerlijke inloopdouche. De verticale lijnen in het meubel, en in de tegels in de inloopdouche, zijn een knipoog naar ons huis.”

Ontwerp door
De Eerste Kamer

Stijl van de badkamer
Hotel chique

Afmetingen
377 cm × 323 cm

Terugblik van de ontwerper: ‘Tegels in stroken voor een klassiek effect’

“Tijdens een afspraak in onze badkamer showroom, spraken meneer en mevrouw Lingeren de wens uit om voor één specifieke tegelsoort te kiezen. Ze kozen voor keramiek in een luxe marmer-look. Zowel het badkamermeubel als de douche werden voorzien van deze luxe tegels. Om een klassieke sfeer toe te voegen, kozen we er samen voor om de tegels van 60 bij 60 centimeter in lange stroken te snijden. Dit zorgt voor een prachtig lijnenspel, waardoor de ruimte optisch groter lijkt.”

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.