Design

Een andere indeling

"In het plafond van de badkamer zien we op diverse plekken houten balken. Bij dit stoere element passen heel mooi de ruwe steenstrips die we op verschillende plekken in de badkamer ontdekken."

Klant aan het woord

Wat viel u op tijdens uw eerste bezoek bij De Eerste Kamer?
Op de website kregen we al een goed gevoel bij de verzorgde indruk en het aanbod. Daarna zijn we naar de showroom gegaan. Daar zagen we prachtige tegels en het sanitair van het merk JEE-O. Want daar waren we ook naar op zoek, omdat we de hoge wastafels zo mooi vonden.

Bent u op nieuwe ideeën gekomen?
Ja, we zagen onder andere geweldig mooie tegels waar we heel enthousiast van werden.

Hoe verliep het contact?
Rick Knoop heeft ons geholpen. Dat ging heel natuurlijk en ongedwongen. Het was geweldig leuk om te zien hoe gepassioneerd hij aan het werk ging met het computerprogramma. Daarna kregen we alle tijd om rustig over de plannen na te denken. Vervolgens werd er weer tijd vrij gemaakt om onze vragen goed te beantwoorden.

Wat vindt u van het resultaat van badkamer Bemmel?
Het is heel mooi geworden. En het heeft het fijne gevoel van een spa als je binnenkomt. Want het is echt heerlijk luxe.

Ontwerp door
De Eerste Kamer

Stijl van de badkamer
Design

Afmetingen
700 x 190 cm

Ontwerp door

De Eerste Kamer

Met een glimlach op mijn gezicht denk ik terug aan de leuke contacten die ik had met de familie Wille. Tijdens het eerste gesprek deelden zij hun enthousiaste plannen met mij, waaruit bleek dat zij een prachtige, stijlvolle woning gingen bouwen in Bemmel. Dankzij hun openhartigheid kon ik me goed inleven in het totaalplaatje dat zij voor ogen hadden. Het was erg leuk om de nieuwe badkamer voor hen te ontwerpen.

Een diepe doorgang richting de douche

De familie Ter Wille stond open voor veel nieuwe ideeën. Maar zij gaven wel heel duidelijk aan dat ze de wastafel basins van JEE-O erg mooi vonden. Die schitterende design wastafels staan inderdaad geweldig mooi in de diepe doorgang richting de douche. Heel praktisch zijn boven de wastafels twee spiegelkasten gemonteerd. Die kunnen gebruikt worden voor de verzorgingsproducten. Recht tegenover de wastafels is het ligbad gesitueerd. De kleur en de ronde vormgeving van het bad passen prachtig bij de design wastafels.

Ontspannen douchen in badkamer Bemmel

De doucheruimte is heerlijk royaal en voorzien van een ingebouwde Sunshower. Aan beide zijden van de Sunshower zijn twee nissen ingebouwd, zodat de verzorgingsproducten altijd binnen handbereik zijn. Ook de ronde plafonddouche is strak ingebouwd. Het is heerlijk om tijdens het douchen de Sunshower te activeren en te genieten van water, warmte en licht! Wanneer er wel behoefte is aan een zitje, zonder dat hier bouwkundig rekening mee hoeft te worden gehouden dan is de flexseat een musthave! Want deze sierlijke poef in de vorm van een kubus is zeer geschikt voor de natte ruimtes.

Een badkamer met karakter!

In het plafond van de badkamer zien we op diverse plekken houten balken. Bij dit stoere element passen heel mooi de ruwe steenstrips die we op verschillende plekken in de badkamer ontdekken. Met name de toilethoek is hierdoor echt heel knus geworden. Misschien dat u zich wel afvroeg waar de familie Wille de handdoeken kan opbergen. Heel mooi in het verlengde van het bad is een maatwerk hoge kast gemaakt met schitterende houten deuren ervoor. In deze kast is enorm veel ruimte beschikbaar voor het opbergen van bijvoorbeeld de handdoeken. De warme houtkleur past uitstekend bij de sfeer van de badkamer. Badkamer Bemmel is echt een badkamer met karakter geworden. Heel smaakvol en stijlvol, waar de familie Wille veel badkamerplezier aan zal beleven!

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.