Landelijk

Een landelijke tint

"Dit massief eikenhouten meubel ziet er luchtig uit. Bovendien zorgt de lengte van het meubel ervoor dat de badkamer optisch wordt vergroot"

Klant aan het woord

Wat viel u op tijdens uw eerste bezoek bij De Eerste Kamer?
Op Pinterest hadden we al mooie badkamer ideeën gezien van De Eerste Kamer. In de showroom konden we de badkamers live bekijken, zodat we nog meer gevoel kregen bij de materialen.

Bent u op nieuwe ideeën gekomen?
De stalen douchewand vonden we erg mooi bij onze badkamerstijl passen. En natuurlijk passen daar de zwarte kranen super mooi bij.

Hoe verliep het contact?
Henk-Peter heeft ons geadviseerd. Dat verliep op een hele rustige, prettige manier. Hij gaf een goede voorlichting over de verschillende materialen. Dat vonden we erg fijn.

Wat vindt u van het resultaat van badkamer Nieuwe Niedorp?
Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat en kijken leuk terug op de gezellige en relaxte contacten.

Ontwerp door
Henk-Peter de Graaf

Stijl van de badkamer
Landelijk modern

Afmetingen
300 x 300 cm

Ontwerp door

Henk-Peter de Graaf

De eerste keer dat ik in contact kwam met Tom was telefonisch. Hij vertelde enthousiast over de plannen die hij had om samen met Marieke een nieuwe woning te bouwen in Nieuwe Niedorp. Het viel me direct op hoe eerlijk en spontaan Tom is. Want er ontstond al snel een openhartig gesprek wat leidde tot een eerste afspraak in de showroom.

Goed voorbereid aan tafel

Een enthousiaste Tom en Marieke mocht ik verwelkomen! Aan tafel bleek al snel dat niet alleen Tom zijn badkamerwensen goed kon verwoorden, maar dat Marieke zich ook zeer goed had georiënteerd. Bovendien had Marieke een goed gevoel voor stijl en vormgeving. Badkamer Nieuwe Niedorp is echt een gave badkamer geworden waarin mijn ideeën zijn samengesmolten met hun persoonlijke inbreng.

De badkamer optisch vergroot

Tijdens het ontwerpen van de badkamer heb ik een royaal badkamermeubel ingetekend die bevestigd is van kant tot kant. Dit massief eikenhouten meubel ziet er luchtig uit. Bovendien zorgt de lengte van het meubel ervoor dat de badkamer optisch wordt vergroot. De natuurlijke houtkleur die Tom en Marieke hebben uitgekozen, zien we trouwens ook terug in de schitterende gebinten bij het plafond! De badkamer past dus perfect bij het karakter van de woning.

Zwarte accenten

Heel stijlvol zijn de zwarte accenten die we in de badkamer zien. Want niet alleen alle kranen zijn zwart, maar kijk ook maar eens naar de omlijsting van de ronde spiegels en naar de stalen doucheafscheiding. Zelfs bij de stoere plafondlampen zien we dit kleuraccent terug.

Dubbel doucheplezier!

Dat Tom en Marieke echt samen van de badkamer willen genieten, blijkt wel uit hun keuze voor twee douches. In de royale inloopdouche zijn twee douchesets aangebracht, zodat ze hier samen heerlijk kunnen genieten van de warme douchestralen. Wat nog leuk is om te benoemen, is de goede keuze die zij gemaakt hebben voor de betegeling van de douchewanden. De langwerpige, witte tegels zijn namelijk als visgraat motief aangebracht. Dat ziet er echt heel stijlvol en trendy uit!

Ontspannen in bad

Onder het schuine dak is het vrijstaande bad geplaatst. Het mat witte bad is strak en mooi gevormd. Daarbij ligt dit bad echt bijzonder comfortabel, zodat Tom en Marieke hier heerlijk in kunnen ontspannen! Het eindresultaat van badkamer Nieuwe Niedorp vind ik geweldig mooi! Met veel plezier kijk ik terug op de gezellige contacten met dit spontane stel. Ik wens hen heel veel plezier toe met de nieuwe badkamer in hun prachtige woning!

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.