Hotel Chique

Een Stijlvolle Metamorfose met Krachtige Materialen

“Deze positieve ervaring heeft bijgedragen aan het succes van ons droomhuis.”

Badkamerstijl en ontwerp: "Juist door het volledig te laten omringen door deze textuur maak je een echt statement."

Stap binnen in dit waanzinnige project waar pure luxe en stijl samenkomen. Deze woning is omgetoverd tot een waar paradijs met topmaterialen zoals keramiek, marmer en hout. De hotel chique badkamers dragen een stijlvolle sfeer, met op maat geslepen spiegels, marmeren wastafels en Gessi kranen die echt de kers op de taart zijn.

Elke badkamer is met uiterste zorg ontworpen, met oog voor detail en functionaliteit: Op maat geslepen spiegels en marmeren wastafels met Gessi kranen dragen bij aan de stijlvolle omgeving. De eerste badkamer heeft een impactvolle uitstraling door de donkere keramische tegels met warme accenten. In de tweede badkamer vormen natuursteenlook tegels en ivoorkleurige vloertegels een tijdloos elegant geheel. En die doucheruimte? Het is als een spa dagelijks in je eigen huis met die hoofd- en handdouche in geborsteld staal van Gessi.

De toiletruimtes zijn eveneens stijlvol en functioneel vormgegeven. Het toilet op de begane grond met zwart-wit tegels heeft een indrukwekkend gevoel. Terwijl het toilet op de bovenverdieping pastel warme tegels heeft. De toiletruimtes stralen een verfijnde elegantie uit dankzij hun een mat witte bedieningsplaat en een wandtoilet met een mat witte zitting waar je gewoon op wilt blijven zitten. Beide toiletruimtes zijn uitgerust met een mat wit plateau met kom en een Jee-O rvs kraan, waardoor ze er strak en clean uitzien. Ontdek de perfecte combinatie van luxe en functionaliteit in deze unieke transformatie.

Wensen en ervaringen van de klant: "We gebruiken eigenlijk alles heel intensief en zijn er allemaal enorm blij mee."

“De aannemer had ook een adres voor de badkamer en daar zijn we ook een keer gaan kijken, maar sprak het ons bij jullie gewoon veel meer aan. En de showroom ziet er ook zo mooi uit, mooi getoond al die tegels, de voorbeelden dus dat nodigt uit om daar lekker rond te lopen!”

“Altijd als ik onze boven badkamer binnenloop, overvalt me een gevoel van vreugde. Hoewel we meestal gebruikmaken van de andere badkamer. De esthetiek is zo mooi, en ik ben enorm blij met het resultaat. Maar niet alleen de badkamer, ook het toilet beneden is een uitbundiger design waar we dagelijks van genieten. Het verschil met het toilet boven en de badkamers maakt het extra speciaal. We zijn er allemaal blij mee, want ook onze dochter maakt er ook gebruik van.”

Ontwerp door
De Eerste Kamer

Stijl van de badkamer
Hotel chique

Afmetingen
400 cm × 280 cm

en 

250 cm × 380 cm

Terugblik van de ontwerper: “Het hele project was een geweldige ervaring, en ik ben trots op hoe alles samenkwam.”

“We hebben echt de tijd genomen om elk detail van de badkamers tot in de puntjes te bekijken. Het wastafelblad is speciaal op maat gemaakt van echt marmer en de rustige kleur past gewoon perfect bij het strakke design van de Gessi kranen. In het douche gedeelte hebben we gekozen voor grote donkere marmer-look tegels op de wanden, en we hebben de ruimte afgesloten met een getinte glazen deur. Oh, en de stortdouche mag je ook echt niet over het hoofd zien!”

“Wat betreft de gastenbadkamer, daar hebben we echt iets unieks gedaan met een achterwandtegel. De kleuren en vormen in die tegel zijn gewoon prachtig. En de spiegel? Die hebben we op maat gemaakt, van muur tot muur, om de ruimte nog groter te laten lijken. De kleuren van de kranen en de kasten zijn zorgvuldig gekozen om eenheid te brengen in beide badkamers.”

“De toiletten zijn erg tof! En ze zijn totaal verschillend, wat het juist interessant maakt.”

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.