Modern

Sprankelende Oases: Ontdek een Modern Design Badkamer

" Het is elke dag een pretje wanneer ik de badkamer in loop, dan denk ik echt wauw."

Badkamerstijl & ontwerp: "We wilden een unieke badkamer met een niet-standaard indeling."

In dit nieuwe badkamerproject combineren we met passie een luxe en modern design, zelfs in de meest compacte ruimtes. Het is de missie om plekken te creëren die passen  zijn en waar stijl en comfort voorop staan.

In de eerste badkamer straalt een unieke dubbelzijdige hangende spiegel met wit stalen omlijstingen, terwijl het super chique wastafeleiland met opberglades de ruimte opent en een gevoel van ruimtelijkheid creëert. De keuze voor ovale opzetwastafels en kranen van het designer merk HotBath in RVS kleur geeft een exclusieve uitstraling. De strakke keramische beige tegels vormen een harmonieus geheel dat rust en stijl uitstraalt.

De moderne stijl is tot in de details doorgevoerd. Ovale spiegels met LED-verlichting rondom zorgt voor een sfeervolle gloed, terwijl dubbele wastafelbladen met mat zwarte HotBath kranen een trendy touch toevoegen. Taupe keramische tegels en glas wand met mat zwart stalen frames van de doucheruimte stralen stijl en verfijning uit, terwijl hoofd- en handdouches van HotBath zorgen voor de ultieme douche-ervaring.

Zelfs de toiletten ademen luxe en moderniteit. Warm grijze keramische tegels maken de achterwand uniek. Fonteinopstellingen, op mat zwarte platen, bestaat uit mat witte wasbakken en kranen van HotBath in RVS kleur, deze geven een gevoel van luxe. Accessoires van Geesa in bijpassend RVS maken de ruimte compleet. Lichtere beige keramische vloertegels voegen een vleugje warmte toe, terwijl wit met chroom bedieningsplaten een subtiele hint elegantie geven.

Wensen & ervaringen van de klant: "We hebben bewust gekozen voor materialen van hoge kwaliteit omdat we wilden investeren in luxe voor onze badkamer."

“Wij hebben niet gekozen voor een standaard indeling want dat versta ik onder standaard badkamer een douche, was meubel en een bad tegen de wand aan. Wij dachten we willen toch wel een andere soort indeling, een beetje apart, en toen zagen we in jullie showroom het eiland. En dachten we, Oh, Wauw, dat is wel echt heel mooi zou dat dan ook in onze ruimte passen!! En dat paste dus toen dachten we nou dan gaan we daar voor.”

“Toen hadden we de vraag van voor welk materiaal ga je dan? Want we hadden dit meubelstuk ook in MDF kunnen laten maken. Dan was het veel goedkoper geweest. Dat wilden we niet dus zijn we voor Himacs gegaan. En hier we zijn er heel blij mee. Aan beide kanten van het meubel is de indeling precies hetzelfde. Met die mooie hang spiegels. Het is elke dag een pretje wanneer ik de badkamer in loop, dan denk ik echt wauw. Wij zijn er gewoon heel blij mee en heel trots op. We hebben twee badkamers waarvan één en-suite badkamer. De badkamer op de tweede verdieping is van onze dochters zij zijn daar ook echt heel blij mee.”

Ontwerp door
De Eerste Kamer

Stijl van de badkamer
Modern

Afmetingen
377 cm × 234cm

en

200 cm × 249 cm

Terugblik van de ontwerper:

"De tweede badkamer was een leuke uitdaging omdat deze ruimte nog geen badkamer was."

“Het is een spontaan jong stel met twee kleine kinderen. Ze waren erg enthousiast over de materialen en wilde graag materialen voor zeer lange termijn met weinig onderhoud wat lang toepasbaar blijft. Het ontwerp kwam snel tot stand. Het meubel maakt de en-suite badkamer uniek en bijzonder. Aan beide kanten van het meubel in het midden boven het meubel hangt een rechthoekige dubbelzijdige spiegel. Deels wisten ze wat ze wilden en werden geïnspireerd door onze showroom.”

“De tweede badkamer was een leuke uitdaging omdat deze ruimte nog geen badkamer was. Voor de douche is een soort nis gecreëerd met een deel uitstekende glazen douchewand een combinatie van standaard en maatwerk. Het meubel is voor het raam geplaatst, op deze manier was er meer ruimte over voor de douche.”

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.