Modern

Bronzen hotel chique badkamer met roze en gouden accenten

“Het bad betreden via een trap is vernieuwend en uniek”

Badkamerstijl en ontwerp: ‘Moderne roze inloop badkamer met gouden elementen’

Deze prachtige bronzen hotel chique badkamer met roze en gouden details, realiseerde De Eerste Kamer Badkamers voor de familie Van Alpen in Velzen-Zuid. De stijl van de badkamer is modern, met een flinke doses hotel chique. De badkamer is als het ware in tweeën gedeeld. Door een wand te plaatsen, straalt deze badkamer een hele andere vorm van luxe uit. Achter de wand is het bad geplaatst. Het bad is te betreden via een trap en biedt een doorkijk naar de wastafel. Dit is een unieke indeling, omdat er veel privacy is gecreëerd en er toch verbinding is in de volledige ruimte.

 

De badkamer is in kleurstelling donker, maar bevat ook fris roze en koper. Deze moderne, hotel chique badkamer is voorzien van een combinatie van aardse- en grijstinten. Door zacht roze en roestkleuren heeft de badkamer een zachte uitstraling. De speelse planken naast het toilet zijn niet alleen een plaatje om te zien, ze zijn ook nog eens erg praktisch. Ze geven de eigenaren de mogelijkheid om de badkamer zeer mooi af te stijlen met accessoires.

 

De kranen van Gessi hebben een zeer warme uitstraling, doordat ze zijn uitgevoerd in geborsteld, warm brons. Al met al een prachtige badkamer uitgevoerd in unieke kleurstellingen met roze en goud.

De wensen en ervaring van de klant: ‘Ons bezoek aan de showroom, zorgde voor inspiratie voor het bad’

“Wij wonen in een tussenwoning uit 1929 en waren toe aan een tweede verbouwing. Een nieuwe badkamer stond hoog op onze wensenlijst. Daarom zijn we online gaan zoeken naar inspiratie. We kwamen al snel terecht op de website van De Eerste Kamer Badkamers en waren onder de indruk van de kwaliteit en de schoonheid van de badkamers die we zagen.”

 

In de showroom werd onze aandacht getrokken door een badkamer met een breed bad, dat als het ware van de rest van de badkamer was gescheiden door een muurtje. Dat sprak ons gelijk erg aan. Het trappetje naar het bad, maakt de indeling heel uniek. Het bad is heerlijk om in te liggen, maar ook fijn om in te douchen en dat is precies waar we naar op zoek waren. Door deze combinatie houden we meer ruimte over in onze nieuwe badkamer en dat is ideaal.”

 

“De nis die ontstaan is achter het muurtje is heel uniek. Iets dat je niet verwacht. Vaak zie je badkamers die uit één ruimte bestaan. Bij ons is de indeling veel uniekeker. De grote dubbele wastafel met prachtige spiegel zijn ook bijzondere elementen waar we heel erg van genieten. Onze nieuwe badkamer is een prachtige ruimte geworden waar we heel blij mee zijn.”

Ontwerp door
De Eerste Kamer

Stijl van de badkamer
Modern

Afmetingen
247 cm × 331 cm

Terugblik van de ontwerper:

‘Een unieke inloop-badkamer met bijzondere details’

“Tijdens het gesprek, dat ik voerde met de familie Van Alpen, merkte ik dat ze inspiratie hadden opgedaan in onze showroom. Ze waren erg enthousiast over de indeling van onze showroom-badkamer met het grote inbouw-bad. Ze vonden het trappetje naast het bad heel mooi. Dit heb ik toegepast in het badkamerontwerp. Het bad is groot, 1.90 m x 1.20 m. Samen met de prachtige kranen van Gessi, werd dit bad het uitgangspunt voor het ontwerp van deze badkamer.”

 

“De Gessi kranen vond de familie in onze showroom prachtig. Ze kozen ervoor om deze kranen terug te laten komen in de hele badkamer. Zelfs het bedieningspaneel van het toilet is in de geborstelde, koperen kleur uitgevoerd. Het maatwerk badkamermeubel is van onze DEK-lijn en is uitgevoerd in een moeras-eiken kleur. De donkere houtstructuur geeft deze badkamer een luxe, hotel chique uitstraling. De maatwerk planken zijn gemaakt van dezelfde houtsoort en uitgevoerd in dezelfde kleur als het maatwerk badkamermeubel.”

 

De tegelcombinatie in de badkamer is bijzonder en geeft deze badkamer een hele unieke sfeer. De houtlook tegel op de vloer, draagt bij aan een warme uitstraling. Voor mij was het ontzettend gaaf om deze prachtige badkamer met waanzinnig bad te ontwerpen.”

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.