Industrieel

Strakke, moderne badkamer waar comfort en design samenkomen

“Uniek, stijlvol én functioneel”

Badkamerstijl en ontwerp: ‘Slim design zorgt voor de perfecte badkamerruimte

Voor de familie Smits uit Amersfoort ontwierp Henk-Peter een prachtige, unieke en functionele badkamer. Deze badkamer is van alle gemakken voorzien. Sterker nog: de slimme douchewand is een plaatje om te zien en heeft ook nog eens de geweldige eigenschappen van een designradiator. 

De stijlvolle design douchewand is gemaakt van staal en heeft een zeer strakke en stoere uitstraling. Het stalen frame is ontzettend functioneel. Het is namelijk een douchewand en een designradiator in één. Deze douchewand is ontworpen en ontwikkeld in onze eigen DEK-design studio. De stoere en strakke douchewand is voorzien van een handdoekbeugel. Dat betekent een heerlijke warme handdoek direct na het douchen. 

Deze moderne badkamer is voorzien van verschillende design-elementen. Zoals het luxe bad met strakke design kranen. De zwarte uitvoering van de buitenkant van het bad maakt deze badkamer helemaal af. Wie van strak en luxe houdt, moet wel onder de indruk zijn van deze strakke design badkamer.

De wensen en ervaring van de klant: ‘Een moderne badkamer met een prachtig bad’

“We waren al langere tijd op zoek naar een nieuwe indeling en inrichting voor onze badkamer. Toen we een bezoek brachten aan de showroom van De Eerste Kamer Badkamers, wisten we gelijk dat we hier goed gingen slagen. De materialen zijn prachtig. Daar komt bij dat het design ook nog eens heel functioneel is. Henk-Peter legde ons slimme opties voor. De indeling van onze nieuwe badkamer is zeer prettig. In alle opzichten is het een badkamer die slim en praktisch is ingedeeld, zonder af te doen aan luxe en stijl. We zijn nog iedere dag blij met onze nieuwe, moderne design badkamer.”

Ontwerp door
De Eerste Kamer

Stijl van de badkamer
Modern

Afmetingen
377 cm × 323 cm

Terugblik van de ontwerper:

‘Deze badkamer bewijst dat functioneel ook prachtig kan zijn’

“In deze badkamer gaat functionaliteit hand in hand met design. Het effect daarvan is zeer goed geslaagd. Deze moderne badkamer heeft het namelijk allemaal: een praktische ruimte, waarin alles op het gebied van badderen mogelijk is. De grote vrijstaande douchewand is een eyecatcher op zich. Ook de vorm en de kleur van het design-bad springen direct in het oog. Al met al een heerlijke ruimte om te ontwerpen!”

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.