Luxe

Verlicht Mozaïek

"Twee bijzonder fraaie badkamers mochten er komen. Een master badkamer met schitterend badkamerdesign."

Klant aan het woord

Wat viel u op tijdens uw eerste bezoek bij De Eerste Kamer?
Wij hadden ons eigenlijk al heel goed voorbereid op het showroombezoek en hadden de website goed bekeken. Daarom wisten we al best goed wat we konden verwachten. Ons bezoek was dus heel gericht. Onze buren waren trouwens ook al geslaagd bij De Eerste Kamer.

Bent u op nieuwe ideeën gekomen?
Samen waren wij al druk bezig geweest met de invulling van onze nieuwe badkamers. Wij wisten goed wat we wilden. Het idee van Henk-Peter om een zitje in de douche te creëren, vonden we wel heel mooi.

Hoe verliep het contact?
Het contact met Henk-Peter is ons uitstekend bevallen. Het was relaxed en gezellig, maar hij dacht ook heel prettig met ons mee. Bovendien hebben wij het erg gewaardeerd dat hij bij vragen altijd terug belde en zijn afspraken nakwam.

Wat vindt u van het resultaat van badkamers Opheusden?
De badkamers zijn schitterend geworden, echt heel mooi!

Ontwerp door
De Eerste Kamer

Stijl van de badkamer
Luxe en sfeervol

Afmetingen
280 x 380 cm

Afmetingen
300 x 300 cm

Ontwerp door

De Eerste Kamer

Het eerste persoonlijke contact met de heer en mevrouw Van Dam had ik tijdens een woonbeurs. Later volgde de afspraak in onze showroom en was er meer tijd en rust om de badkamerwensen te bespreken. Waar veel klanten van mij geen idee hebben waar ze moeten beginnen, verliep het gesprek met de heer en mevrouw Van Dam heel anders. Want zij hadden al een duidelijk doel van het eindresultaat voor ogen. De basis die zij aandroegen was echt goed. Ik heb ervan genoten om de plannen verder te verfijnen. Zodat we konden komen tot dit geweldig mooie eindresultaat van badkamers Opheusden.

Stijlvolle, warme badkamers Opheusden

Twee bijzonder fraaie badkamers mochten er komen. Een master badkamer met schitterend badkamerdesign en een heuse wellness badkamer die verbonden is met een sauna. Beide badkamers zijn bijzonder stijlvol geworden en hebben een warme uitstraling. Vooral de tegels in de badkamers zijn heel sfeerbepalend. Deze keramische tegels hebben een levendige look en geven stijl en klasse aan de badkamers.

De eyecatchers van de master badkamer

De heer Van Dam is werkzaam in de meubelbranche en heeft een timmermansoog voor vakmanschap. Dat zien we overduidelijk terug in de keus van dit geweldig mooie badkamermeubel van de master badkamer. Maar daarnaast zien we nog meer moois. Want ook het vrijstaande design bad is een eyecatcher in deze luxe badkamer. En zodra we een blik richting de douche werpen, kijken we uit op schitterende mozaïektegeltjes die speels verlicht worden door een tweetal wandlampjes. De hele setting klopt.

Op en top wellness in Opheusden!

Ook de wellness badkamer is een plaatje geworden! De sfeer hiervan is een tikkeltje stoerder dan de master bathroom. Dat komt vooral tot uitdrukking door de ruwe wandbekleding achter het badkamermeubel en boven het bad. Deze badkamer is heel mooi verbonden met de sauna. Vanuit de ingebouwde whirlpool kijken we zo de warmte tegemoet! En natuurlijk mag de douche niet ontbreken om na alle warmte weer even lekker op te frissen.

Bezienswaardig

Gelukkig heeft de fotograaf ook de toiletruimtes gefotografeerd. Want deze ruimtes zijn net zoals de badkamers Opheusden prachtig geworden! Ook hier zien we een mooie combinatie van tegels en wandbekleding met strak badkamerdesign. Het einddoel dat de heer en mevrouw Van Dam voor ogen hadden, is meer dan geslaagd. Alles straalt luxe uit en is bezienswaardig. Het zijn badkamers geworden om trots op te zijn!

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.