Hotel Chique

Hotel chique ontmoet klassiek

“Dit is niet zomaar een badkamer, het is een beleving”

Badkamerstijl en ontwerp: ‘De combinatie van hotel chique en klassiek laat zien dat echt alles mogelijk is’

Voor de familie Levering uit Bunschoten ontwierp Aldrik een badkamer en-suite waar ieder luxe hotel jaloers op is. In deze prachtige badkamerruimte komen twee stijlen samen: hotel chique en klassiek. Door veel gebruik te maken van glas, heeft deze badkamer een prettige en open indeling. Het douchegedeelte is zeer mooi gescheiden van het slaapgedeelte. Deze badkamer is gewaagd, uniek en overweldigend mooi. Dit is niet zomaar een badkamer, maar echt een beleving. 

De zwarte kleine tegeltjes maken een statement. Het waterdampvuurtje draagt bij aan een ontspannen gevoel. De keuze voor de houtlook tegels is gewaagd. Ondanks meerdere gewaagde keuzes is er ruimte voor eenheid. Het bad en de waskommen zijn uitgevoerd in dezelfde vorm en stijl. In deze prachtige, luxe badkamer komt elk detail tot zijn recht. Je blijft ernaar kijken en ontdekt steeds meer mooie details. De kranen zijn van Hotbath en uitgevoerd in geborsteld koper en sluiten zeer goed aan op de donker houten meubels. Een prachtige uitdaging om verschillende stijlen in één badkamer te combineren.

De wensen en ervaring van de klant: ‘Het waterdampvuurtje vond ik zo gaaf’

“Toen Aldrik ons de 3D-tekening toonde, waren we echt onder de indruk. Het ontwerp kwam in deze tekening tot leven. Het is moeilijk om voor te stellen hoe alles tot zijn recht komt. Tijdens het gesprek met Aldrik deelden we onze wensen. Aldrik kwam met het idee om een badkamer in hotel chique stijl te ontwerpen. Deze stijl sprak ons aan en vervolgens ontwierp hij een prachtige badkamer waar een hele fijne sfeer heerst.” 

“Het waterdampvuurtje zagen we in de showroom en dat vond ik zo gaaf! Dat moest gewoon in onze nieuwe badkamer komen. De indeling is heel fijn en open. Vanuit ons bed kijk je door de glazen wand van de douche naar het bad. De kleur van het bad en de waskommen hebben we zelf uitgezocht. Met die kleur zijn we ontzettend blij. Het geeft meer beleving dan ‘gewoon’ wit. De buitenkant van het bad is in onze gewenste RAL-kleur gespoten. Echt maatwerk dus.”

Ontwerp door
De Eerste Kamer

Stijl van de badkamer
Hotel Chique

Afmetingen
375 cm × 390 cm

Terugblik van de ontwerper: ‘Gewaagde keuzes maken deze badkamer zeer uniek’

“De familie Levering uit Bunschoten sprak de wens uit voor een maatwerk badkamer, waarin een verbinding werd gecreëerd met de slaapkamer. De klik was er gelijk. Ze stonden open voor vernieuwende en creatieve ideeën. Erg leuk dat ze zelf veel oog voor detail hadden. Ik vond het geweldig om deze badkamer te ontwerpen. 

De keuzes zijn gewaagd. Kijk maar eens naar de prachtige houtlook-vloer en de bijzondere, kleine vierkante tegeltjes in het douchegedeelte. De scheiding tussen het bad en slaapgedeelte komt goed tot zijn recht. Juist door de gewaagde keuzes en de verschillende stijlen is een erg bijzondere badkamer ontstaan. Alles aan deze badkamer is uniek. Van het bad, tot het meubel: dit is een echte droombadkamer.”

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.