Hotel Chique

Matchende hotel chique stijl in masterbadkamer en gastenbadkamer

‘Twee fenomenale badkamers waarbij gebruiksgemak en comfort niet afdoen aan luxe’

Badkamerstijl en ontwerp: ‘Verrassende en-suite badkamer én luxe gastenbadkamer in hotel chique stijl’

Een gastenbadkamer die niet onder doet voor een badkamer in een luxe hotel. En een master-badkamer waar je alleen van kunt dromen. Voor de familie van Dal uit Rotterdam, ontwierp badkamerontwerper Jurre twee totaal verschillende badkamers. Toch sluiten ze mede door de hotel chique stijl, het kleurgebruik en de prachtige materialen heel goed op elkaar aan. Kijk zelf binnen in deze fenomenale badkamers. 

De badkamerontwerpers van De Eerste Kamer Badkamers gaan geen uitdaging uit de weg. Sterker nog: toen wij de opdracht kregen om voor de familie van Dal uit Rotterdam aan de slag te gaan met de ontwerpen van twee unieke badkamers in hotel chique stijl, werden wij ontzettend enthousiast. De master-badkamer is ingedeeld als een en-suite badkamer. Dat betekent dat er verbinding is in de indeling en stijl tussen de badkamer en de master-slaapkamer. In de master-badkamer komt deze verbinding zeer goed tot zijn recht. 

De kinderbadkamer, die ook uitermate geschikt is als gastenbadkamer, is voorzien van een praktische indeling. Luxe en comfort komen hier prachtig samen. Beide badkamers zijn in indeling verschillend. Toch sluiten ze in stijl, materiaalgebruik en kleurgebruik goed op elkaar aan.

De wensen en ervaring van de klant: ‘Alles klopt in onze twee nieuwe badkamers’

“Wij zochten al enige tijd naar een exclusieve badkamer in een luxe stijl. Online bekeken we foto’s van design-badkamers met marmer. Zodoende kwamen we op de website van De Eerste Kamer Badkamers terecht. We waren zeer gecharmeerd van alle exclusieve en verrassende badkamerontwerpen. We maakten een afspraak in de showroom voor een gesprek met ontwerper Jurre.” 

“Het gesprek verliep heel prettig. Jurre voelde onze smaak en wensen goed aan. Daardoor leek alles ‘als vanzelf’ te gaan. Niet eerder lieten we een badkamer op maat ontwerpen. Alles was voor ons nieuw. Jurre kwam met creatieve oplossingen en ideeën. Zijn ontwerpen van onze twee badkamers sloten exact aan op onze wensen. Ook dacht hij met ons mee over praktische zaken. Zo raadde hij ons aan om in de master-badkamer te kiezen voor waskommen en in de kinderbadkamer, die tevens dient als gastenbadkamer, voor een andere oplossing. Dit in verband met het schoonmaakgemak. We zijn heel blij dat we zijn advies hebben opgevolgd.” 

“De master-badkamer is echt uniek. Hij vormt een prachtig geheel met het slaapgedeelte en de kasten. Een echte en-suite badkamer. Dat komt vooral doordat Jurre in zijn ontwerp de muur heeft doorgetrokken. Wij vinden de binnenkomst al prachtig. Je kijkt door de glazen wand het douchegedeelte in. Ook de gastenbadkamer overtreft onze wensen. Het ontwerp is ontzettend slim. De douche kan je via twee kanten inlopen. Toch is het douchegedeelte door een losstaande muur afgescheiden van het wastafelmeubel. Zo ontstaat er een aparte ruimte in de badkamer. Erg mooi en heel praktisch.”

Ontwerp door
De Eerste Kamer

Stijl van de badkamer
Hotel chique

Afmetingen
377 cm × 323 cm

Terugblik van de ontwerper: ‘Een zeer verrassende en comfortabele indeling’

“De familie van Dal zocht online naar foto’s van badkamers en badkamerstijlen die hen aanspraken. Een moodboard vormde de basis voor de twee unieke badkamer ontwerpen. Tijdens een gesprek in de showroom bespraken we alle wensen. Ze hadden vooraf nog geen idee over de indeling. Ontzettend leuk dat de familie aangenaam verrast was door de unieke indeling die ik tekende voor beide badkamers.”


“Het was een prachtig project om aan te werken. Tijdens dit project kreeg ik de vrije hand van de klant om helemaal los te gaan met ontwerpen. Dat heeft zeker zijn vruchten afgeworpen. Het eindresultaat is mede dankzij de inrichting en het materiaalgebruik zeer goed geslaagd. Door het moodboard had ik al snel de juiste stijl te pakken. De klant koos vol overgave voor twee prachtige hotel chique badkamers. Door een muur in het midden van de gastenbadkamer te plaatsen, is een prachtige doucheruimte ontstaan. Comfort en privacy matchen hier goed met design. De eerste tegel die ik de familie toonde in onze showroom bleek gelijk de beste. Uiteraard heb ik deze tegels toegepast in het ontwerp. Een prachtig eindresultaat waar ik met veel plezier op terugkijk.”

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.