Modern

Luxe door eenvoud

"Dit geeft een ontzettend leuke knipoog aan het strakke ontwerp."

Onze werkzaamheden

Luxe door eenvoud. Drie woorden die deze badkamer perfect omschrijven. De klanten hadden van te voren een goed beeld van de stijl die ze voor ogen hadden. Het open en informele contact met de badkameradviseur Aldrik heeft gezorgd voor verrassende ideeën. Zo koos de klant bijvoorbeeld bewust voor chromen kranen, waar Aldrik de tegels bij heeft gezocht.

Verrassend ontwerp

De klant wilde geen kleur toepassen in de badkamer en toilet. Om de ruimtes toch een interessant effect te geven is er speels omgegaan met ontwerpkeuzes. Zo is de accenttegel in de toiletten op de zijmuur geplaatst in plaats van op de gebruikelijke achterwand.

Een heel bijzonder en leuk stijlelement zien we terug in het fonteinkraantje in het tweede toilet. Dit kraantje heeft een omgedraaide uitloop waardoor het lijkt alsof de kraan verkeerd om is. Dit geeft een ontzettend leuke knipoog aan het strakke ontwerp.

Rustige basis

Het werken vanuit een rustige basis is iets waar de ontwerpers van De Eerste Kamer graag mee beginnen. Dit is in deze badkamer ook weer toegepast. Als basis voor deze badkamer zijn rustige tegels gebruikt op zowel de muur als verschillende wanden. Om een accent aan te brengen is er gekozen om een contrasterende tegel op een aantal wanden te plaatsen. In dit geval is er door de klant gekozen voor een zwart Hongaarse punt tegel.

Alle meubels zijn van de DEK-design maatwerk serie. In dit geval is er gekozen voor zwart gebeitst en geolied massief eikenhout. De kranen van chroom zijn van Vola. De wastafel, het bad en de waskommen zijn van het merk DEK Design en van het materiaal Corian.

Ontwerp door
De Eerste Kamer

Stijl van de badkamer
Modern

Afmetingen
377 cm × 323 cm

Ontwerp door

De Eerste Kamer

Badkameradviseur Aldrik heeft dit traject van begin tot eind heel erg leuk gevonden. “Het open en informele contact met de klanten vond ik heel fijn. Zowel de klanten als ik stonden open voor ideeën van beide kanten. Mede hierdoor zijn we tot dit prachtige eindresultaat gekomen.”

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.