Klassiek

Klassiek met marmer

"Een combinatie van Hongaarse punt op de vloer en een visgraat tegelwand achter het badkamermeubel."

De klant aan het woord

“Als echte interieurliefhebbers zijn we via Pinterest en Instagram bekend geworden met De Eerste Kamer. Ruim 2 jaar geleden hebben we de showroom in Barneveld bezocht en vorig jaar het nieuwe pand in Hoevelaken. In de showroom liepen we de één na de andere luxe badkamer in. De showroom is in elk opzicht anders dan andere sanitair winkels. Vanaf toen wisten we dat we hier onze badkamer wilden kopen.

Het contact met de verkopers voelde gelijk goed! We wisten al goed wat we wilden, zoals klassiek zwart wit met marmer, maar Aldrik Lassche heeft voor ons de puntjes op de i gezet. Aldrik weet waar hij over praat en luistert naar de wensen van de klant. Er ontstond een droom van een badkamer die je nergens anders ziet.

Ons sprak de klantvriendelijkheid het meeste aan, we zochten iets speciaals en we wisten zeker dat we dat hier konden vinden! We zijn dan ook zeer tevreden met het eindresultaat. Alles heeft uitgepakt zoals wij graag wilden en in elk opzicht is alles tot in de puntjes toe, mooi afgewerkt.

Doordat we zo enthousiast zijn laten we onze vrienden en kennissen de badkamer graag zien. Ze zijn erg onder de indruk van de afwerking en kwaliteit van de producten waardoor De Eerste Kamer vanzelf een aanrader is!”

Ontwerp door
De Eerste Kamer

Stijl van de badkamer
Modern, chique

Afmetingen
270 x 260 cm

Ontwerp door

De Eerste Kamer

Ontwerpen van een badkamer met interieurliefhebbers zoals Bas en Kirsten is fantastisch. Voor deze prachtige master bathroom viel de keuze op een combinatie van zwarte en witte tegels. De combinatie van dit klassieke duo en het marmer in dezelfde kleurcombinatie is echt een ‘match made in heaven’.

Het ‘luxe hotelkamer gevoel’ zoals Bas en Kirsten wens was is met dit ontwerp perfect tot stand gekomen. Daarnaast zijn gedurfde keuzes gemaakt; een combinatie van Hongaarse punt op de vloer en een visgraat tegelwand achter het badkamermeubel. Het donkere badkamermeubel van massief hout is voorzien van ronde waskommen en matzwarte kranen. De luxe verlichte én verwarmde spiegels combineren functioneel met design.

De gekozen raamdecoratie door Bas en Kirsten maakt écht het plaatje compleet. Complimenten!

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.