Modern

Stoere badkamer Utrecht

"Alle natuurlijke lichtinval in deze ruimte met bijna 4 meter hoog plafond maakt deze ruimte erg bijzonder."

Klant aan het woord

Hoe bent u bij de Eerste Kamer terecht gekomen?
We hadden ergens anders een algemene offerte op laten maken, maar daar werd ik niet zo blij van. Ik wilde graag iets specialers. We zijn langs de Eerste Kamer gereden op de snelweg en toen we op de site keken waren we meteen verkocht.

Bent u op nieuwe ideeën gekomen in de showroom?
Ja, het is een geweldige showroom! We hadden een afspraak gemaakt en meteen concreet wat ideeën gewisseld. Aan de hand van de tekening die ik had meegenomen is het idee ontstaan qua indeling en de keuze gevallen op de tegels en het bad.

Wie was uw contactpersoon, en hoe is dat bevallen?
Aldrik, hij liep destijds stage, we hadden heel prettig contact.

Wat sprak u het meest aan bij de Eerste Kamer?
De professionaliteit, het is heel uniek in zijn soort. Het is fijn dat je meteen vlot concreet kan worden. En een fantastische showroom, je wordt meteen blij van de spullen en badkamers die daar staan.

Wat vindt u van het eindresultaat?
Ja fantastisch, is altijd een beetje spannend, maar het is echt een hele fijne ruimte geworden.

Ontwerp door
De Eerste Kamer

Stijl van de badkamer
Modern

Afmetingen
500 x 240 cm

Ontwerp door

De Eerste Kamer

Alle natuurlijke lichtinval in deze ruimte met bijna 4 meter hoog plafond maakt deze ruimte erg bijzonder. Door het gebruik van verschillende materialen, krijgt deze badkamer een stoere uitstraling. Stoer en roestig is gecombineerd met chique marmeren tegels.

In de gehele badkamer is gekozen voor unieke design items zoals de douche en de kranen van JEE-O, dit onderstreept het karakter van deze badkamer!

Bad op een voetstuk

Door het bad te verhogen springt deze er echt uit! Het combineren van een Solid Surface bad van Luca Sanitair met deze roestige tegel en de gestucte wand in rustige kleur maakt het een sfeervolle plek om te ontspannen.

Toilet

Dezelfde stijl is toegepast in het aparte toilet, dat komt ook terug in RVS accessoires. Dit maakt het tot een mooi geheel.

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.