Luxe

Luxe badkamer in Empel

"Ontzettend leuk dat zoveel mensen ook een wow-gevoel hebben bij onze nieuwe badkamer!."

Onze werkzaamheden

Dit door De Eerste Kamer bedachte model is geïnspireerd door de prachtige aanblik van de ondergaande zon aan het einde van de dag. De spiegel en het meubel vormen samen een harmonieus geheel dat de zon en de horizon symboliseert. Het ontwerp straalt warmte, rust en schoonheid uit. Het is een perfecte keuze voor wie houdt van een sfeervolle en gezellige badkamer.

Het is een genot om vanuit het vrijstaande bad naar dit kunstwerk te kijken. De indirecte verlichting rond de spiegel en in de nissen zorgt voor een sfeervolle en warme uitstraling.

Verrassend ontwerp

De beige tegels met de travertin tekening zijn verticaal geplaatst in een indrukwekkende maat van 260cm x 120cm. De voeg is perfect afgestemd op de kleur van de tegels. De combinatie met de living colors op de kranen is een gedurfde keuze, die laat zien dat Miranda niet bang is om te experimenteren. Het living effect betekent dat de kranen mee veranderen met het gebruik, wat een speels en levendig resultaat geeft.

Het glas van vloer tot plafond is één van onze specialiteiten bij De Eerste Kamer. Het is niet altijd eenvoudig om te installeren, maar het resultaat is verbluffend. Er is niets wat deze strakke verticale lijn zonder stabilisatie kan overtreffen.

Ontwerp door
De Eerste Kamer

Stijl van de badkamer
Luxe

Afmetingen
402 cm × 410 cm

Terugblik van de ontwerper:

 

Wat een fantastisch project was dit om aan mee te werken! Miranda heeft met haar unieke gevoel voor stijl een absolute trendsetter gecreëerd in Empel. Haar “huisje in Empel” is een ware sensatie op Instagram en Pinterest. Wij zijn oprecht trots dat we aan dit project hebben meegewerkt en dat we Miranda hebben kunnen helpen om haar droom badkamer te realiseren. Het heeft ons zelfs geïnspireerd om een nieuwe showroom opstelling te maken, waar onze klanten razend enthousiast over zijn!

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.