Hotel Chique

Groene marmer-look badkamer met schuin dak in Arnhem

“Eenheid wordt gecreëerd door de prachtige spiegel en het vrijstaande bad in pebble vorm”

Badkamerstijl en ontwerp: “Een waanzinnige badkamer, waarin marmer, sfeer en design zeer goed samenkomen”

Een prachtige jaren dertig woning in Arnhem, is voorzien van een zeer luxe badkamer met marmer-look. De badkamer is geplaatst onder een schuin dak. Maatwerk is mede door het schuine dak in deze badkamer noodzakelijk. Deze badkamer is de ultieme combinatie van een hotel chique badkamer en een marmer-look badkamer. Design komt in deze badkamer prachtig tot zijn recht. Deze badkamer laat zien dat het mogelijk is om het gevoel van een luxe hotel in huis te halen. De riante spiegel in pebble vorm, schept een indrukwekkend contrast met de strakke lijnen. Ook het vrijstaande bad is uitgevoerd in pebble vorm en zorgt samen met de grote spiegel voor rust en eenheid. 

Deze marmeren badkamer in Arnhem, is warm, sfeervol en straalt daarnaast een waanzinnige luxe uit. De combinatie van groen marmer en donker hout geeft deze badkamer een zeer intieme uitstraling. De kranen van Hotbath, in geborsteld koper, komen uit de PVD Cobber serie. De kleur van de kranen sluit uitstekend aan op de intieme en luxe sfeer.

De wensen en ervaring van de klant: “Prachtige natuurproducten, van zeer hoge kwaliteit”

“Wij wonen al tien jaar in ons huis, dat in 1930 is gebouwd. Onze jaren dertig woning hebben we in de loop der jaren flink verbouwd. De badkamer daarentegen, was nog altijd een oud badkamertje. Volledig verouderd, met plastic schotjes die ooit tegen het dak aan zijn geplaatst. De schimmel kwam ons tegemoet en toen dacht ik: oké, nu moeten we echt met de badkamer aan de slag.”

“We liepen op zaterdagen, verschillende badkamerzaken langs. Ik weet nog dat ik dacht: wat slecht! Nederlanders kunnen echt geen badkamers ontwerpen. Tot we bij De Eerste Kamer Badkamers binnenkwamen. Meteen bij binnenkomst, wisten we dat we op de juiste plek waren. Ik zag meteen dat De Eerste Kamer Badkamers, prachtige spullen en badkamers heeft. De producten vielen bij ons zeer in de smaak. De natuurlijke materialen en de hoge kwaliteit trokken onze aandacht. We waren heel enthousiast en spraken naar elkaar uit dat als we onze badkamer renoveren, we het ook goed moeten aanpakken.”

“Ondanks dat de badkamer op dezelfde plek in onze woning is geplaatst, is er heel veel veranderd. Over het badkamermeubel zijn wij zeer tevreden. We hebben denk ik het langst getwijfeld over de spiegel. Dat komt ook doordat onze badkamer een schuin dak heeft. We twijfelden over twee spiegels, of toch één spiegel. Uiteindelijk hebben we gekozen voor deze prachtige spiegel, met organische vorm. Hij valt zeer mooi onder het schuine dak. De spiegel past dan ook perfect in onze badkamer!”

“Het was even puzzelen, met het schuine dak in onze badkamer. Mede door de inbouwkasten, is elke ruimte nu optimaal benut. Onder dat gekke, schuine dak stond in de oude situatie de douchecabine. Dat is nu volledig anders. De ruime is daardoor optimaal benut.”

“Nog iedere dag worden we heel blij, wanneer we onze badkamer binnenstappen. De verlichting achter de spiegel, zet ik altijd gelijk aan. De combinatie van de marmer-look tegels op de wand, de grote spiegel en de prachtige, sfeervolle verlichting, geven onze badkamer een heerlijke, warme sfeer. Ook het bad is adembenemend en het zitje in de douche is fantastisch. De prachtige, groene marmer-look tegels, in combinatie met de spiegel en het luxe wastafelmeubel, zijn voor ons iedere dag een feestje!”

 

Ontwerp door
De Eerste Kamer

Stijl van de badkamer
Hotel Chique 

Afmetingen
262 cm × 316 cm

Ontwerp door

Terugblik van de ontwerper: “Een prachtige badkamer, met gewaagde keuzes”

Marc en Hanneke, spraken de wens uit voor een luxe badkamer voor hun jaren dertig woning in Arnhem. Door zijn beroep als schoenontwerper weet Marc heel goed wat je met design kunt bereiken. Het stel stond open voor gewaagde keuzes. Door maatwerk toe te passen, konden wij deze luxe badkamer volledig naar hun wens ontwerpen. Uiteindelijk resulteerde dat in een prachtige badkamer op maat.”

“Het was heel leuk om te zien, dat Marc en Hanneke heel goed wisten wat ze wilden. Ze vielen als een blok voor de groene badkamer in onze showroom. De grote, groene marmer-look tegels, van 1.50 meter bij 3 meter, spraken hen zeer aan. Tijdens het ontwerpproces hebben we veel verschillende opties bekeken. Uiteindelijk kozen we er samen voor om het vrijstaande bad onder het raam te plaatsen. Voor de douche ontwierp ik een zitbankje, dat we plaatsten onder het schuine dak. Daardoor is de volledige ruimte in de douche nu optimaal te gebruiken. De dubbele inbouwkasten, die verwerkt zijn in de muur, vind ik het allermooiste aan deze badkamer. Ze zijn heel bijzonder, mede door de kleur en het materiaal. De donkere kleur notenhout, waar de inbouwkasten van gemaakt zijn, geven deze badkamer veel warmte.”

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.