Luxe

Luxe beige badkamer met gestucte muren in Bunschoten-Spakenburg

“Een plek die je uitnodigt voor een heerlijk wellness moment”

Toilet waskom met inbouw kraan van Hotbath

Badkamerstijl en ontwerp: ‘Beige badkamer met inloopdouche’

Gestucte wanden met een robuuste afwerking in beige; dat is wat deze luxe badkamer in Bunschoten-Spakenburg uniek maakt. De warme aardetint vormt een neutrale basis voor het creëren van een rustgevende sfeer. Een grove afwerking voegt textuur toe aan de wanden, waarmee de natuurlijke uitstraling wordt versterkt. Deze stijl komt ook terug bij de maatwerk kast, het badkamermeubel en in de toiletruimte.

De waskommen, het toilet en de Sunshower hebben een contrasterende kleur, waarmee ze uitbundigheid uitstralen. Ook de wastafelkranen, thermostaat en plafonddouche van het merk Gessi, uitgevoerd in gunmetal, dragen bij aan de rijkelijke sfeer van de badkamer. Details in zwart, zoals scharnieren, inbouwspotjes en het bedieningspaneel, versterken het visuele schouwspel.

Bij het binnenlopen van de badkamer valt je oog direct op de ronde spiegel boven het badkamermeubel. Via deze riante verschijning heb je zicht op de inloopdouche, die voorzien is van twee zitjes en een luxe inbouw doucheset. Zo nodigt deze luxe badkamer keer op keer uit tot het ervaren van een heerlijk wellness moment.

Wensen en ervaringen van de klant: “Robuust stucwerk en een luxe inloopdouche”

Het badkamer traject van de familie Hopman uit Bunschoten-Spakenburg kwam via twee wegen op gang. “We reden vaak langs jullie pand en hoorden goede berichten van vrienden,” vertelden ze, aangetrokken door de reputatie van kwaliteit en design. Het was tijd voor verandering, en de familie startte hun reis naar de moderne badkamer met een afspraak bij De Eerste Kamer.

Het ontwerp omarmde de oorspronkelijke badkamer indeling, maar de luxe wordt op een andere manier ervaren. “We hebben het bad ingeruild voor een ruime inloopdouche met twee zitjes en een regendouche,” deelt mevrouw Hopman enthousiast. Dit nieuwe element biedt comfort en luxe, waardoor elke douchesessie voelt als een bezoek aan een spa resort. De toevoeging van een SunShower maakt het douchen en afdrogen aangenaam warm. Een subtiel detail dat het comfort verhoogt.

We vroegen de familie waarom deze beige badkamer zo perfect bij ze past? “Ik vind steen mooi, omdat het wat grof oogt,” vertelt mevrouw Hopman. De robuuste textuur van het stucwerk past bij hun liefde voor een design dat zowel stoer als elegant is. De unieke kast in dezelfde kleur en de grote ronde spiegel fungeren als echte blikvangers, terwijl de neutrale, warme beige tint de kalmte in de ruimte brengt. Ontwerper Henk-Peter wist precies hoe hij de wensen moest vertalen naar een badkamer ontwerp dat tot in de puntjes klopt.

Ontwerp door
Jurre

Stijl van de badkamer
Luxe

Terugblik van ontwerper Henk-Peter

“De gehele badkamer is gestuct, dit hebben we nooit eerder gedaan”

“Bij het zien van de tekening was het voor mij direct duidelijk: een grote inloopdouche, die de volledige breedte van de ruimte benut, zou het middelpunt worden. Specifieke wensen, zoals een afwerking van stucwerk over de gehele badkamer, maakten dit project uniek. Het was de eerste keer dat we de hele badkamer gestuct hebben, wat zowel een uitdaging als een kans was om iets speciaals te creëren.

Ik had een gezellige, leuke klik met de familie Hopman. Dit maakte het project persoonlijk. Hun wensen inspireerden me om de grenzen van badkamer design te verleggen, resulterend in een praktische ruimte met een serene, luxe uitstraling. Dit project in Bunschoten-Spakenburg laat daarmee zien hoe nauw samenspel tussen klant en ontwerper kan leiden tot een badkamer die écht als thuis voelt.”

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.