Design

Luxe design badkamer in Huizen

“Zachte, frisse kleuren om te omarmen”

Badkamerstijl en ontwerp: ‘Natuurlijke materialen en zachte, frisse kleuren’

Een luxe, frisse badkamer die van alle gemakken is voorzien en waar design en natuurlijke materialen perfect samenkomen. Deze badkamer in Huizen ontwierp Niels voor de familie Burger uit Huizen. De luxe design badkamer is voorzien van een riant vrijstaand bad, een prachtige nis en een indrukwekkend badkamermeubel. Door de kleuren en materialen op elkaar aan te sluiten, ontstaat een heerlijke, ontspannen sfeer. Deze badkamer ademt natuur en rust uit. 

In deze design badkamer sluit alles op elkaar aan: van het bad, tot de douche en het riante wasmeubel. Juist door de kleuren rustig en in dezelfde tinten te houden wordt de rust bewaard. Toch is er letterlijk veel ruimte voor luxe en comfort en dat is mede te danken aan het prachtige materiaalgebruik en de slimme indeling van deze badkamer. De kranen zijn uitgevoerd in RVS en komen uit de Archie serie van Hothbath.

De wensen en ervaring van de klant: ‘Een uniek ontwerp dat echt is gaan leven’

“We wonen al acht jaar in een ons huis in Huizen. Ons huis is gebouwd in 1959. De laatste jaren hebben we het flink verbouwd. De badkamer stond als laatste op de planning. De tekening van onze nieuwe badkamer werd gemaakt door Jeroen de Nijs. Een architect die bekend is van het tv-programma ‘De Perfecte Verbouwing’. De Eerste Kamer Badkamers kende ik, doordat ik er vaak langs rij over de A1. Ik was altijd al onder de indruk van het prachtige pand.

“We namen de tekening van de Jeroen de Nijs mee naar de afspraak met Niels. Die afspraak verliep ontzettend fijn. Binnen korte tijd verwerkte hij de tekening van de architect in het ontwerpsysteem van De Eerste Kamer Badkamers. Vanaf toen ging onze badkamer echt leven. Niels kwam met het prachtige maatwerk wasmeubel. Hij heeft ons erg fijn geholpen. De combinatie van het meubel en de tegels vind ik heel uniek. Voor ons is onze badkamer het perfecte plaatje. Een ruimte die rust uitstraalt. Onze badkamer is niet alleen strak, maar ook warm. Onze nieuwe badkamer heeft daardoor een hele eigen natuurlijke charme.”

Ontwerp door
De Eerste Kamer

Stijl van de badkamer
Design

Afmetingen
252 cm × 446 cm

Terugblik van de ontwerper:

‘Maatwerk dat naadloos aansluit op de ruimte’

“De familie Burger uit Huizen had een duidelijk plan voor de nieuwe badkamer. Dat kwam mede door de tekening van de architect. De woning is door de familie grondig aangepakt. Een nieuwe badkamer stond als laatste op de planning.”

“De kinderen uit het gezin hebben een eigen badkamer. De badkamer van de ouders is verbonden met de slaapkamer. Waardoor het hele gezin veel privacy heeft. Als ontwerper vond ik het erg leuk om deze badkamer samen met de familie Burger in te delen en vorm te geven. Het voelde voor mij aan als een zeer prettige samenwerking.”

Samen kozen we voor een prachtig maatwerk wasmeubel. Het meubel is voorzien van zes lades en is in totaal drie meter breed. Het blad van dit zeer ruime meubel loopt onder het raam door en is volledig naadloos. Op dit prachtige blad plaatsten we een brede, strakke wasbak. Het meubel is gemaakt van HPL-materiaal, dat zeer sterk en slijtvast is. Persoonlijk vind ik het meubel een prachtig pronkstuk in deze luxe badkamer. Het is strak en modern en toch valt het op. De handdoekverwarming in deze badkamer zorgt voor nog meer comfort. Dit is een badkamer waarin alles samenkomt en de kracht van maatwerk sterk naar voren wordt gebracht. Een prachtige, luxe design badkamer die ook nog eens rust uitstraalt. Wie wil dat nou niet?” 

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.