Modern

Moderne badkamer met frisse tinten en groen marmer in Hilversum

“Heerlijk om daglicht binnen te krijgen via een dakraam”

Badkamerstijl en ontwerp: ‘Natuurlijke kleuren en materialen zorgen voor verbinding’

Voor de familie van Laar uit Hilversum ontwierp Aldrik een ruime badkamer met frisse accenten in wit en een opvallende groene marmeren muur. De unieke vorm van het bad en de luxe, royale wastafel dragen bij aan de bijzondere sfeer in deze moderne badkamer. De natuurlijke uitstraling van deze badkamer komt sterk naar voren door prachtige groene accenten toe te passen. 

De details in deze badkamer zijn nauwkeurig op elkaar afgestemd. De royale wastafel zorgt voor verbinding en naar het bad wil je blijven kijken. Wanneer je binnenkomt word je blik naar de prachtige marmeren wand getrokken. Deze badkamer heeft alles: van natuurlijke rust tot luxe in alle details.

 

De wensen en ervaring van de klant: ‘De indeling van onze badkamer is perfect voor ons gezin’

“Toen we verhuisden van Utrecht naar Hilversum, waren we op zoek naar een nieuwe badkamer. We wisten dat we niet lang in Utrecht bleven wonen. In ons oude huis hebben we om die reden niet veel aandacht besteedt aan onze badkamer. In ons nieuwe huis moest dat anders. We voelden gelijk aan dat we bij De Eerste Kamer Badkamers op de juiste plek waren. En niets is minder waar: onze nieuwe badkamer is een ware droom.” 

“Direct toen we verhuisden zijn we gaan kijken in de showroom van De Eerste Kamer Badkamers. Aldrik overtuigde ons van het feit dat de ruimte niet aangepast hoefde te worden. In de oude situatie hadden we heel weinig daglicht in onze badkamer. Nu hebben we volop daglicht, omdat onze nieuwe badkamer is voorzien van een prachtig dakraam. Onze nieuwe badkamer is uniek door meerdere prachtige en praktische details. Voor ons gezin met twee jonge kinderen is de indeling ideaal. De dubbele douche is zeer prettig. De kinderen douchen tegelijk, of soms met een van ons. Als ze samen in bad zitten, kan ik ze vanuit de douche goed in de gaten houden.”

Het prachtige, lange wastafelmeubel behoort tot mijn favorieten. De tegels zijn ontzettend bijzonder. Ze zijn namelijk gigantisch groot. Als we vertellen aan vrienden en kennissen dat we zulke grote tegels in onze nieuwe badkamer hebben, zijn ze allemaal onder de indruk. Iedereen die komt kijken vindt ze echt vet. En dat vinden wij ook. Als je binnenkomt zie je de marmeren tegels gelijk. We zijn ontzettend blij met onze nieuwe badkamer. Hij voldoet aan al onze wensen”

Ontwerp door
De Eerste Kamer

Stijl van de badkamer
Modern

Afmetingen
321 cm × 325 cm

Ontwerp door

Terugblik van de ontwerper: ‘Krachtige match met de karakteristieke woning’

“De familie van Laar woont in een prachtige karakteristieke woning in Hilversum. Samen besproken we de mogelijkheid om de badkamer te vergroten, door hem meer bij de slaapkamer te betrekken. De ruimte was groot genoeg voor de wensen van de familie. Toen ik een aantal opties voor een nieuwe indeling van de badkamer aan hen voorlegde, waren ze heel enthousiast.”

“Vanuit de slaapkamer loop je de badkamer in en zodra je binnenkomt valt je blik direct op de grote marmeren tegels aan de wand. De groene kleur draagt bij aan de natuurlijke en rustige sfeer die deze badkamer uitstraalt. Om de wand nog beter tot zijn recht te laten komen, is gekozen voor een grote glazen wand in de douche. De familie van Laar had een duidelijke wens voor een ruime, dubbele douche en een bad. Zodat het hele gezin comfortabel kan genieten van de badkamer. In de indeling kozen we samen voor een half vrijstaand bad. Het bad is aan de voorkant tegen het muurtje van de douche geplaatst. Het glas is doorgetrokken tot aan het plafond, waardoor er veel diepte en ruimte ontstaat. Deze badkamer is daardoor heel open en straalt een prachtige, rustige sfeer uit. Het lange wasmeubel is drie meter lang. Het is een plaatje om te zien en maakt deze unieke badkamer helemaal af!”

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.