Industrieel

Tijdloze stijlvolle badkamer met zwarte elementen

"Deze badkamer is een perfecte combinatie van tijdloze elegantie en moderne stijl."

Showroom badkamer Hoevelaken

Deze stijlvolle en strakke badkamer is een van onze pronkstukken in de showroom. Het is een moderne en minimalistische ruimte met zwarte elementen, echt een voorbeeld van hoe je met zwarte accenten een tijdloze en elegante sfeer kunt creëren.

Het DEK-design douche scherm met elektrische verwarming zorgt voor een comfortabele en warme douchebeleving en een aangename temperatuur in de douche. De mat zwarte VOLA kranen geven een strakke en elegante uitstraling aan de wastafel en het bad.

Een leuk detail is de zwarte nis boven het bad, waar je je favoriete zeepjes of kaarsen kunt neerzetten. Deze design badkamer tegels zijn 80x80cm groot en hebben een lichte kleur die de ruimte optisch vergroot. Het lange houtskool eiken wastafel meubel biedt veel opbergruimte voor al je badkamerbenodigdheden. De lange spiegel met verwarming sensor voorkomt condensvorming en vergroot het ruimtelijke gevoel.

Rustige basis

Door gebruik te maken van dezelfde badkamer vloertegels en wandtegels creëer je een harmonieuze en rustgevende ruimte. Dit is een badkamer waar je heerlijk tot rust kunt komen na een lange dag.

Ontwerp door
De Eerste Kamer

Stijl van de badkamer
Industrieel 

Afmetingen
380 cm × 270 cm

Ontwerp door

De Eerste Kamer

Wij zijn zo enthousiast over deze aardetinten badkamer in combinatie met de zwarte VOLA kranen dat wij deze opstelling speciaal hebben ontworpen voor onze showroom.  De grote badkamer design tegel in combinatie met de tintverschillen per tegels, is echt uniek en is met name geschikt voor een wat grotere badkamer zodat de schakering in de tegels goed tot zijn recht kan komen. Heel erg leuk om echt wekelijks enthousiaste reacties te krijgen op deze tijdloze opstelling. Kom langs bij onze showroom in Hoevelaken en laat je inspireren door deze stijlvolle badkamer. 

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.