Luxe

Design badkamer met ruime inloopdouche en visgraat vloer

“Iedereen die komt kijken heeft het over onze tegels”

Badkamerstijl en ontwerp: ‘Uniek design met prachtige weerspiegeling’

Voor de familie Groen uit Snelrewaard ontwierp Niels een design-badkamer die perfect aansluit op de mooie woning van de familie. De indeling is verrassend en praktisch. Een prachtige maatwerk koof en getint glas zorgen voor privacy. De inloopdouche is zeer ruim en de weerspiegeling via het getinte glas heeft een bijzonder effect op de zichtlijnen in deze luxe design badkamer. 

Elk detail in deze badkamer klopt. De luxe houtlook visgraatvloer maakt deze badkamer helemaal af en sluit mooi aan op de zwarte tegels in visgraatpatroon op de koof. De industriële tegels aan de wand in de inloopdouche zijn voorzien van ronde uitsparingen. Het luxe, hangende badkamermeubel maakt de ruimte optisch groter. Designlampen en luxe ronde waskommen maken het geheel perfect af.

De wensen en ervaring van de klant: ‘We waren er met één afspraak uit’

“Keuzes maken vind ik altijd moeilijk. Toch waren we er binnen één afspraak bij De Eerste Kamer al uit. We liepen met een heel goed gevoel naar buiten. We zijn ontzettend blij met het resultaat. Onze badkamer is prachtig. De koperkleurige designlampen, de grote ronde spiegel en de chroomkleurige kranen: alles in onze badkamer klopt. De industriële grijskleurige tegels in de douche vind ik geweldig. Iedereen die bij ons binnenkomt, heeft het over deze prachtige tegels met de ronde uitsparingen.”

Ontwerp door
De Eerste Kamer

Stijl van de badkamer
Modern

Afmetingen
377 cm × 323 cm

Terugblik van de ontwerper: ‘Uniek design komt goed tot zijn recht’

“Tijdens ons gesprek in onze showroom, merkte ik al snel dat de familie Groen openstond voor uniek design. Voor mij een mooie kans om aan de slag te gaan met het ontwerp voor een unieke design badkamer. De koof is tijdens het gesprek tot stand gekomen. Dat is een prachtig item in de badkamer van de familie Groen geworden. 

Het douchegedeelte en het toilet zijn hierdoor opgedeeld in een totaal andere ruimte. Het getinte glas dient als afscheiding, maar geeft ook een prachtige weerspiegeling. Ik vond het erg leuk om te zien dat zelfs de plant uit het ontwerp is overgenomen in de badkamer. Het resultaat is een prachtige design badkamer, waar de familie Groen echt van geniet.”

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.