Wellness

Natural Beauty: luxe badkamer met wellness elementen

“Natuurlijke materialen versmelten met de luxe wellness-elementen”

Badkamerstijl en ontwerp: ‘Natuurlijke materialen in combinatie met wellness-elementen’

Voor de familie Schrijver uit Den Dolder ontwierp Anton deze ultieme wellness badkamer in Den Dolder. Compleet met infrarood stoomcabine, luxe inloopdouche en prachtig vrijstaand bad. De uitstraling van de badkamer is natuurlijk en rustig: een ware natural beauty. De combinatie van prachtige materialen en natuurlijke kleuren dragen bij aan de sfeer in deze badkamer. De natuurlijke lichtinval zorgt voor een ruimtelijk gevoel.

De wensen en ervaring van de klant: ‘Elke dag pure ontspanning’

“We woonden jarenlang in het buitenland en toen we een huis kochten in Den Dolder, waren we op zoek naar een badkamer waar we elke dag heerlijk kunnen ontspannen. We zochten naar een wellness badkamer, maar wilden tegelijkertijd een badkamer met een natuurlijke uitstraling. Anton ging voor ons aan de slag met een ontwerp, waarin al onze wensen samen kwamen.”

 

“De infrarood stoomcabine stond hoog op ons wensenlijstje. Toch wilden we ook graag een vrijstaand bad. Daardoor ontstond het idee om een aparte stoomcabine met infrarood aan de badkamer toe te voegen en een heel mooi vrijstaand bad te realiseren in de gastenbadkamer. De zeer ruime inloopdouche is prachtig. De donkere marmeren tegels geven onze nieuwe badkamer een hele luxe uitstraling. Er is veel contrast aanwezig en toch heerst er een hele rustige en ontspannen sfeer. Dat vind ik erg knap gedaan!”

Ontwerp door
De Eerste Kamer

Stijl van de badkamer
Wellness

Afmetingen
442 cm × 503 cm

Terugblik van de ontwerper:

‘Een heerlijke badkamer om te ontwerpen’

“Tijdens de gesprekken met de familie Schrijver uit Den Dolder, kwam duidelijk naar voren waar de wensen voor de nieuwe badkamer lagen. De familie kwam na jaren in het buitenland gewoond te hebben, terug naar Nederland. Hier kochten ze een waanzinnige woning in de bossen van Den Dolder. Voor mij was het een hele fijne uitdaging om een badkamer te ontwerpen die aansluit op die natuurlijke omgeving. De wellness-elementen in deze badkamer dragen bij aan pure ontspanning. Toch is er ook ruimte voor een andere vorm van rust. Die rust zochten we samen door te kiezen voor natuurlijke kleuren en materialen. Het mooie badkamermeubel is hier een goed voorbeeld van.” 

Het vrijstaande bad plaatsten we in de gastenbadkamer. Daardoor kwam er in de ‘master badkamer’ ruimte vrij voor een luxe stoomcabine met infrarood. Daardoor ontstond de mogelijkheid om tegelijkertijd te baden en te stomen. Deze badkamer bewijst dat wellness verder gaat dan een bubbelbad. Erg leuk om van de familie te horen dat ze ontzettend blij zijn met deze oplossing. En dat ze regelmatig dankbaar gebruik maken van de infrarood functie om spieren te laten ontspannen na het hardlopen in de bossen.”

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.