Luxe

Moderne luxe badkamers Leusden

“De combinatie van luxe design, prachtige materialen en de unieke indeling maken deze badkamer uniek”

Prachtige Gessi-kranen als inspiratie voor het ontwerp

De familie Beusekom uit Leusden bezocht onze showroom. De familie Beusekom was op zoek naar een specifieke kleur kraan en naar luxe sanitair voor meerdere moderne badkamers. De aandacht viel direct op de nieuwe krachtige kranen-lijn van Gessi. Deze kranen vormden de basis voor het ontwerp van de badkamer.

Grote marmeren tegels, rust en eenvoud

Grote marmeren badkamertegels stonden hoog op de wensenlijst van deze klant. Daar heeft badkamerontwerper Niels uiteraard naar geluisterd. Samen met de familie Beusekom ging hij op zoek naar zo groot mogelijke marmeren tegels. De marmeren tegels hebben een subtiele beadering die het licht mooi weerkaatst en doorlopen in de volgende tegel, dit heet chain match en zorgt voor een rustig en harmonieus effect.

Praktische en luxe indeling

De familie Beusekom was op zoek naar hoogwaardig sanitair voor meerdere ruimtes in huis. De voormalige indeling van de woning veranderde, omdat een tweeondereenkapwoning werd verbouwd tot één woonhuis. In één van de badkamers, is het badkamermeubel voor het raam geplaatst. Door middel van hangende design-spiegels, wordt de ruimte optimaal benut, zonder af te doen aan het gebruiksgemak.

Ontwerp door
De Eerste Kamer

Stijl van de badkamer
Luxe

Afmetingen
4188 cm × 3103 cm

en

3784 cm × 3555 cm

Ervaring van de klant

“We waren op zoek naar hoogsegment sanitair voor onze woning. Daarom gingen we langs bij De Eerste Kamer Badkamers. We kenden De Eerste Kamer Badkamers uit diverse woonbladen. ( we hadden al prachtige projecten voorbij zien komen van De Eerste Kamer in diverse woonbladen) Eenmaal binnen in de showroom, waren we direct verkocht door de prachtige materialen en luxe badkamers.”

Uniek badkamerontwerp met slimme indeling

“Door de verbouwing van ons huis ontstond een grote, langgerekte hal. Waar in de oude situatie het toilet gesitueerd was. Niels ontwierp een prachtige nis, inclusief wasmeubel met waskom en een spiegel. In de hal kozen we voor dezelfde vloertegels als in de douche. Waardoor het een heel mooi geheel is geworden. Uniek zijn de prachtige hangspiegels in de dakkapel van één van de badkamers. Ze hangen voor het raam echt een fantastisch idee van Niels.”

Prachtige badkamers door uniek ontwerp

“We zijn heel blij met het resultaat. Niels heeft ons uitstekend geholpen en was goed voorbereid. Wanneer we vragen hadden, was hij goed bereikbaar. Tijdens het hele proces hield hij nauwlettend in de gaten of alles klopte. Dat was zeer prettig. Toen er tijdens de uiteindelijk realisatie van de badkamers een aantal zaken niet helemaal volgens plan verliepen, schakelden we met de serviceafdeling. Na een aantal mailtjes zijn de problemen opgelost. We zijn ontzettend blij met de zeer grote marmeren tegels. Toen die bij besteld moesten worden, werd dat vlot geregeld. Niels kwam snel langs om te kijken, toen het project klaar was.”

Ontwerp door

De Eerste Kamer

Badkameradviseur Niels begeleide deze familie Beusekom van A tot Z in de zoektocht naar nieuw sanitair en twee moderne luxe badkamers. De familie Beusekom kwam voor een speciale kleur kraan bij ons in de showroom, dat is gelukt het zijn prachtige kranen geworden van het Italiaanse merk Gessi. Ook wenste deze familie marmeren tegels van een groot formaat. Deze marmeren tegels hebben een prachtig patroon dat goed doorloopt over de grote platen, dit was een mooie uitdaging voor ons. Het resultaat is een stijlvolle en rustgevende badkamer. Het was een plezier om aan dit project te werken, ook erg leuk om op locatie het eindresultaat te zien.

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.