Modern

Jaloersmakende, moderne kleine badkamer

“De fenomenale indeling maakt deze kleine badkamer groter.”

Badkamerstijl en ontwerp: ‘Groots denken in een kleine badkamerruimte’

De uitdaging in het ontwerp zit hem vooral in de indeling van deze badkamer. De ruimte is beperkt. Toch lukte het badkamerontwerper Aldrik om groots te denken in een kleine badkamer. Het resultaat is mede door de indeling verbluffend. De relatief kleine ruimte is voorzien van luxe elementen, zoals donker marmer en desingkranen van Hotbath. Een kleine badkamer waarin alles klopt en waar familie De Greef uit Amsterdam heel trots op is. 

De wensen en ervaring van de klant: ‘Een luxe en unieke indeling’

Een badkamer indelen is lang niet zo makkelijk als het lijkt. Dat gold zeker ook voor familie De Greef uit Amsterdam: “Onze badkamer is niet heel ruim. De mogelijkheden voor de indeling leken op het eerste gezicht beperkt. We zijn gaan kijken bij diverse badkamerzaken, maar nergens lukte het om de perfecte indeling te creëren. Tot we bij De Eerste Kamer Badkamers in gesprek raakten met Aldrik.” 

 

“We wisten in eerste instantie vooral wat we niet wilden. Het wastafelmeubel zagen we in de showroom van De Eerste Kamer Badkamers. De eilandopstelling trok onze aandacht. Ontwerper Aldrik kwam al snel met deze indeling en verwerkte het wastafeleiland, inclusief hangende spiegels in het ontwerp. In onze nieuwe badkamer klopt alles. Leuk detail: het is geweldig dat we om het badkamermeubel heen kunnen lopen. De hangende spiegels in het midden maken onze badkamer helemaal af.” 

Ontwerp door
De Eerste Kamer

Stijl van de badkamer
Modern

Afmetingen
288 cm × 232 cm

Terugblik van de ontwerper: ‘Slim omgaan met een kleine badkamer’

Badkamerontwerper Aldrik baseerde zijn inspiratie voor het ontwerp van deze kleine badkamer voornamelijk op de indeling. “Ik wist dat een unieke en toch praktische indeling een belangrijke wens was voor familie De Greef. In onze badkamershowroom raakten zij geïnspireerd door het wastafeleiland met hangende spiegels. De grote tegels vormen een rustige basis in deze badkamer. Die vulden we aan met accent-tegels in een donkere marmerlook. Ook het toilet kreeg een volledige make-over. De stijl van de badkamer keert volledig terug in de separate toiletruimte.” 

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.