Industrieel

Spraakmakende en stoere badkamer in Amsterdam

“De prachtige oude wand en de mat-zwarte kranen dragen bij aan de stoere look”

Badkamerstijl en ontwerp: ‘Spraakmakende luxe badkamer met industriële details”

Jurre ontwierp deze geweldige, stoere badkamer voor een stel uit Amsterdam. Hun prachtige appartement midden in het centrum van Amsterdam zit vol met oude details. Die details liet Jurre terugkomen in deze stoere badkamer. De badkamer is slim ingedeeld, waardoor er zowel ruimte is gecreëerd voor een luxe inloopdouche en een prachtig vrijstaand bad. De zwarte kranen dragen bij aan de stoere uitstraling van deze mooie badkamer.”

De wensen en ervaring van de klant: ‘Onze badkamer sluit perfect aan op onze woning’

Toen we ons appartement kochten in het centrum van Amsterdam, zochten we naar een bedrijf dat onze badkamer kon verbouwen terwijl de stijl van onze woning niet uit het oog werd verloren. Bij De Eerste Kamer Badkamers hadden we direct een heel goed gevoel. Het eerste ontwerp van Jurre sloot precies aan op onze wensen.”

 

“De originele details zijn bewaard gebleven. Toch is er veel ruimte voor een stoere en rustieke sfeer. De prachtige designkranen, de spiegels en de zeer ruime inloopdouche zijn een plaatje om te zien. Het is een heerlijke badkamer geworden waar we erg van genieten.”

Ontwerp door
De Eerste Kamer

Stijl van de badkamer
Modern

Afmetingen
280 cm × 380 cm

Terugblik van de ontwerper:

‘Een hele stoere badkamer met luxe design items’

“Toen ik de opdracht kreeg om een stoere badkamer te ontwerpen voor een prachtig verbouwd appartement in Amsterdam, was ik gelijk enthousiast. De foto’s van de woning van dit leuke stel uit Amsterdam spraken mij zeer aan. Oude details waren perfect gecombineerd met spraakmakend design. Daarop ontwierp ik een badkamer die in stijl en gevoel aansloot op de rest van het appartement.”

“Het stel uit Amsterdam stond open voor design-meubilair. De zwarte kranen zagen zij bij ons in de showroom en vonden ze gelijk geweldig. De douchewand is van ons eigen merk en is voorzien van een stoere look én heeft een ingebouwde design radiator. Al met al een badkamer waar we zeer trots op zijn.

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.