Design

Sprookjesbadkamer om dagelijks in weg te dromen

“De prachtige kleuren en het waanzinnige bad, maken deze badkamer tot een sprookje”

Badkamerstijl en ontwerp: ‘Prachtige kleuren mixen met uniek design’

Voor de familie Voort uit Amsterdam ontwierp Anton deze prachtige sprookjesbadkamer. Deze badkamer ademt luxe en natuur uit. De afwisseling tussen donkere en lichte kleuren dwingen ieder oog verder te kijken. Het heerlijke bad is vrijstaand. De koperen kraan is luxe in detail en gebruik. Een heerlijke badkamer met zowel moderne als klassieke elementen, waarin alles samenkomt.

De wensen en ervaring van de klant: ‘Elke dag is genieten. Onze badkamer is een ware droom’

“We waren online op zoek naar een nieuwe badkamer. We zochten naar een stijl die aansloot op onze wensen. Dat bleek voor onszelf lastig. Tot we met Anton van de Eerste Kamer Bakamers spraken. Hij kwam met hele unieke ideeën. De donkere kleuren en de prachtige gordijnen hadden wij nooit zelf kunnen bedenken. Onze badkamer ademt natuur en rust en toch is er van alles te zien. De combinatie van licht en donker vinden we geweldig. Onze nieuwe badkamer overtreft elke dag onze wensen.”

Ontwerp door
De Eerste Kamer

Stijl van de badkamer
Modern

Afmetingen
400 cm × 260 cm

Terugblik van de ontwerper:

‘Uniek door de prachtige kleurencombinaties’

“De familie Voort uit Amsterdam zocht een badkamer waar ze dagelijks heerlijk ontsnappen aan het drukke stadsleven. Ze stonden open voor de creatie van een intiem geheel. En dat is naar mijn mening zeer goed geslaagd. De badkamer is in oppervlakte niet groot. Toch is het gelukt om alle elementen en een vrijstaand bad in de ruimte te verwerken, zonder af te doen aan luxe. Het toilet is op een slimme manier van het bad en het wasgedeelte gescheiden. Het behang en de gordijnen dragen bij aan een zeer luxe hotel gevoel.” 

“Al met al een geweldige badkamer om te ontwerpen. Deze badkamer is uniek in design, materiaalgebruik en kleuren. Een ware sprookjesbadkamer waar de familie Voort nog jarenlang van geniet.”

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.