Referentie

Badkamer in Almere

Hoe bent u bij De Eerste Kamer terecht gekomen?

We waren onderweg naar Apeldoorn via de A1 en zagen de showroom vanaf de snelweg. Hebben ons ook ergens anders georiënteerd en uiteindelijk toch bij De Eerste Kamer terecht gekomen.

Bent u op nieuwe ideeën gekomen in de showroom?

We hadden al wel een goed beeld wat we wilden, hadden zelf een tekening meegenomen. Die hebben we samen uitgewerkt. We vonden het een hele mooie showroom en de kwaliteit is heel hoog. Groot verschil met andere badkamerzaken. Heel aangenaam om bij hun binnen te lopen.

Wie was uw contactpersoon, en hoe is dat bevallen?

Anton denkt goed mee. We hadden een moodboard mee op de telefoon zodat hij een goede indruk had, en daar is hij goed op ingesprongen.

Wat sprak u het meest aan bij De Eerste Kamer?

De rust en de tijd die voor je wordt genomen. We zijn bij anderen badkamershowrooms geweest maar daar was je echt een nummertje. Hier werd echt de tijd voor je genomen. Ook de service, er wordt niet moeilijk over gedaan. Alles wordt opgelost als er wat is.

Ontwerp door: Anton van de Beek
Stijl van de badkamer Modern
Formaat van de badkamer 4.65 x 3.10 m
Beoordeling van de klant:
Ontwerp door

Anton van de Beek

Badkamer in Almere

In deze badkamer in Almere hebben de wanden van de inloopdouche en de vloer dezelfde taupe kleurige tegel.  Dit houdt de uitstraling van badkamer Almere rustig en clean. Het is een lichte badkamer omdat alle overige wanden wit gestuct zijn. Het massief eiken badkamermeubel heeft twee soft close laden en is off-black van kleur. Dit geeft de badkamer haar karakter.

Vrijstaand bad

De indeling is zeer efficiënt en ruim ontworpen zodat er naast de ruime douche ook ruimte is voor een vrijstaand bad. Achter het bad staat een prachtige chrome design kraan die mooi combineert met de inbouw wastafelkraan en doucheset. Het maatwerk badkamermeubel is voorzien van een extra brede Corian wastafel met plek voor de handdoeken. Naast de wastafel is er genoeg ruimte voor decoratie of  make-up spullen.

Ruime inloopdouche

Badkamer Almere heeft een ruime betegelde inloopdouche. Een betegelde inloopdouche is erg prettig en makkelijk te onderhouden. In de douche hangt een doucheset van het merk Hotbath. Daarnaast zijn er twee nisjes gecreëerd zodat er voldoende ruimte is voor de dagelijkse douchespullen.

Lees meer over Anton van de Beek