Referentie

Bronzen kranen

Meneer en mevrouw Van Dijkhuizen aan het woord over “Bronzen kranen”:

“Door een gelukkig toeval zijn wij terecht gekomen bij De Eerste Kamer! Na ons bezoek bij studiegenoten reden we over de A1 waarbij het pand ons aansprak, via de website hebben we het inspiratieboek opgevraagd. Bladerende door het boek werden we erg enthousiast en wilden we graag de showroom bezoeken. Tijdens het showroom bezoek werden we verwend met een zelfgebakken brownie bij de koffie! We voelden ons enorm welkom door het ontvangst en de gastvrijheid. 

We wilden graag een afspraak maken op zaterdag, maar er was geen plek. Wederom hadden we het toeval en het geluk aan onze zijde want er was een afspraak uitgevallen! De receptionist liep ons achterna naar buiten, we konden direct bij Niels terecht. 

Niels heeft uitgebreid geluisterd naar onze plannen, ideeën en wensen. Als uitgangspunt hadden wij het concept van SuCasa interieuradvies waar de uitgekozen bronzen kranen en gietvloer voorop stonden. Niels cq. De Eerste Kamer heeft alle details goed ingevuld en meegedacht. Het perfecte samenspel tussen deze twee partijen zorgt voor een mooi geheel.

Wij zouden iedereen aanraden op met de Eerste Kamer in zee te gaan. De Eerste Kamer zet echt een stap extra voor de klant, op het gebied van service!’

Ontwerp door: De Eerste Kamer
Stijl van de badkamer Modern, Wellness
Formaat van de badkamer 200 x 400cm
Ontwerp door

De Eerste Kamer

De badkamer van meneer en mevrouw Van Dijkhuizen straalt in alles rust, sfeer en eenheid uit. De kers op de taart is dat niet alleen De Eerste Kamer mee mocht denken in het design van de badkamer maar ook van het toilet. Deze ruimte ademt ook dezelfde sfeer en eenheid!

Hotel chique met bronzen kranen

Door een eerdere hotel ervaring leek het fantastisch luxe om tegelijkertijd te kunnen douchen. Naast het vrijstaande bad, het ruime badkamermeubel van massief hout is er een dubbele douche gerealiseerd. De bronzen kranen in combinatie met de gietvloer was het uitgangspunt voor meneer en mevrouw. Een geweldig badkamerontwerp waarbij alle wensen van de klant konden worden opgenomen en het een luxe hotel chique geheel is geworden.

 

Lees meer over De Eerste Kamer