Referentie

Donkere badkamer

Een donkere badkamer

Een mooie strakke, donkere badkamer; met deze wens kwamen deze klant naar De Eerste Kamer. Tevens moest de badkamer een combinatie hebben van stoer met warme elementen. Adviseur Marlies heeft hen daar met veel plezier aan geholpen.

Om een stoere maar rustige badkamer te creëren is er gekozen voor donkere tinten. De donkere tegels van DEK-Design zijn over de gehele badkamer hetzelfde. In combinatie met grijs stucwerk zorgt dit voor spanning in verschil van materialen, zonder de rust te verstoren.

Notenhout

Het badkamermeubel is gemaakt va notenhout. Deze warm ogende houtsoort geeft een mooie tegenhanger tegen het koele grijs. Het notenhout komt terug bij het toilet om de eenheid te bewaren. De combinatie met staal geeft de gehele badkamer een spannende mix van materiaalgebruik

Ontwerp door: De Eerste Kamer
Stijl van de badkamer Strak, donker
Ontwerp door

De Eerste Kamer

Badkameradviseur Marlies heeft deze klant met veel plezier geholpen. De schuine wand in de badkamer is altijd een uitdaging, maar door slim gebruik te maken van de ruimte verspil je geen enkele centimeter. De dochter van de klant was al geslaagd bij ons met praktisch dezelfde badkamer. Dat maakt het extra leuk om van dezelfde ruimte, toch weer iets unieks te maken.

Lees meer over De Eerste Kamer