Onze design badkamers worden met passie ontworpen. Daardoor is elke badkamer uniek. Laat u in onze badkamer showroom inspireren door de design badkamers. Zo ontdekt u de bijzondere vormen en lijnenspellen in onze vrijstaande baden en wastafels. Maar ook op het gebied van kranendesign en tegeldesign valt veel te ontdekken.

Inspirerende design badkamers

De design badkamers in onze badkamershowroom zijn compleet en realistisch ingericht. Bent u op zoek naar inspiratie? Ontdek in de showroom het grote scala aan mogelijkheden. Na een eerste kennismaking is het verrijkend om een vrijblijvende afspraak te maken. Dan maken we voor u een persoonlijk badkamerontwerp in 3-D. Op basis van uw wensen gaan we samen op zoek naar de mooiste indeling van uw design badkamer. Daarna volgt de keuze in sanitair, tegels, badkamermeubel en dergelijke. Zodat echt alles aan bod komt om uw toekomstige badkamer mooi in te richten.

U kunt rekenen op een vakkundig badkameradvies

Vanuit onze eigen installatieachtergrond kunt u rekenen op een vakkundig badkameradvies. Wilt u begeleiding vanaf oriëntatie tot en met realisatie van de badkamer? Vertel ons wie uw aannemer of installateur is. Dan zorgen wij ervoor dat de badkamerontwerpen en technische werktekeningen zorgvuldig worden overgedragen. Ook zorgen we ervoor dat alle materialen op tijd worden bezorgd. Zodat er een badkamer wordt gemaakt, die helemaal naar wens is. Naast onze design badkamers ontdekt u bij De Eerste Kamer een ruim aanbod van stijlvolle kranen en badkamermeubels. Maar we hebben ook een mooi assortiment sanitair en karaktervolle tegels. Bent u geïnteresseerd in onze badkamerideeën? Dan bent u van harte welkom in onze showroom! Wenst u een persoonlijk badkameradvies?

Maak dan hier een vrijblijvend adviesgesprek