Puur design wordt met passie ontworpen. Dat is in een design badkamer niet alleen zichtbaar maar ook voelbaar door de unieke sfeer. Laat u in onze badkamer showroom inspireren door onze design badkamers. Zo ontdekt u de bijzondere vormen en lijnenspellen in onze vrijstaande baden en wastafels.

Inspirerende design badkamers

In onze badkamershowroom ziet u complete design badkamers. Daarom zult u geïnspireerd worden door het grote scala aan mogelijkheden! Na een eerste kennismaking is het verrijkend om een vrijblijvende afspraak te maken. Dan maken we voor u een persoonlijk badkamerontwerp in 3-D. Op basis van uw wensen gaan we samen op zoek naar de mooiste indeling van uw badkamer. Daarna volgt de keuze in sanitair, tegels, badkamermeubel en dergelijke. Zodat alles aan bod komt om uw badkamer mooi in te richten.

U kunt rekenen op een vakkundig badkameradvies

Vanuit onze eigen installatieachtergrond kunt u rekenen op een vakkundig badkameradvies. U wordt begeleid vanaf oriëntatie tot en met realisatie van de badkamer. Vertel ons wie uw aannemer of installateur is. Dan zorgen wij ervoor dat de badkamerontwerpen en technische werktekeningen zorgvuldig worden overgedragen. Ook zorgen we ervoor dat alle materialen tijdig worden bezorgd. Zodat er een badkamer wordt gemaakt, die helemaal naar wens is. Naast onze design badkamers ontdekt u bij De Eerste Kamer een ruim aanbod van stijlvolle kranen en badkamermeubels. Maar we hebben ook een mooi assortiment sanitair en tegels. Bent u geïnteresseerd in onze badkamerideeën? Dan bent u van harte welkom in onze showroom! Wenst u een persoonlijk badkameradvies?

Maak dan hier een vrijblijvend adviesgesprek