Puur design wordt met passie ontworpen. Dat is in een design badkamer niet alleen zichtbaar maar ook voelbaar door de unieke sfeer. Laat u in onze badkamer showroom inspireren door onze design badkamers. Ontdek de bijzondere vormen en lijnenspellen in onze vrijstaande baden en wastafels.

Inspirerende design badkamers

In onze badkamershowroom ziet u complete design badkamers. U zult geïnspireerd worden door het grote scala aan mogelijkheden! Na een eerste kennismaking is het verrijkend om een vrijblijvende afspraak te maken voor een persoonlijk badkamerontwerp in 3-D. Op basis van uw badkamerwensen gaan we samen op zoek naar de mooiste badkamerindeling met oog voor design. Daarna volgt de keuze in sanitair, tegels, badkamermeubel en dergelijke.

U kunt rekenen op een vakkundig badkameradvies

Vanuit onze eigen installatieachtergrond kunt u rekenen op een vakkundig badkameradvies. U wordt begeleid vanaf oriëntatie tot en met realisatie van de badkamer. Onze badkamerspecialisten zorgen ervoor dat er een badkamer wordt gemaakt die geheel naar wens is. Naast onze badkamer designs ontdekt u bij De Eerste Kamer een ruim aanbod van stijlvolle kranen, badkamermeubels, sanitair en tegels. Bent u geïnteresseerd in onze badkamerideeën? U bent van harte welkom in onze showroom!

Plan een vrijblijvend adviesgesprek