In exclusieve badkamers zien we graag unieke badkameroplossingen. Want we willen van de badkamer een luxe ruimte maken met een geheel eigen uitstraling. Daarom zien we in exclusieve badkamers veel maatwerk producten. Deze producten worden door ons ontworpen en gerealiseerd.

Hoe ontstaan exclusieve badkamers?

Met mozaïek maken we verrassend mooie rondingen in exclusieve badkamers. Een bad of douchewand bekleed met mozaïek wordt een echte blikvanger in de badkamer. Maar ook de wastafels van composiet, solid surface of natuursteen worden speciaal ontworpen voor de badkamer. Daardoor past de maat, vorm en kleurstelling exact bij de uitstraling die we voor ogen hebben. Benoem uw specifieke wensen. Zodat we deze kunnen vertalen naar uw droombadkamer. We visualiseren uw toekomstige badkamer in een persoonlijk badkamerontwerp. Dat ontwerp wordt in 3-D gepresenteerd. Zo krijgt u het juiste gevoel bij de indeling, kleuren en vormen. En dat is bijzonder prettig! Want u wilt jarenlang genieten van uw badkamer!

Persoonlijk en vakkundig badkameradvies

Vanuit onze eigen installatieachtergrond kunt u rekenen op een vakkundig advies. U wordt begeleid vanaf oriëntatie tot en met realisatie van de badkamer. Dat doen onze badkamerspecialisten uiterst zorgvuldig. Want uw nieuwe badkamer moet tenslotte een visitekaartje worden. Vertel ons wie uw aannemer of installateur is. Dan zorgen wij ervoor dat de ontwerpen en werktekeningen op tijd worden overgedragen. Daarbij zorgen we voor de levering van de materialen conform de planning. Dat werkt vlot en efficiënt. En dat is voor iedereen prettig!

Een luxe assortiment

Naast onze exclusieve badkamers ontdekt u bij De Eerste Kamer een ruim aanbod van kranen en unieke badkamermeubels. Maar we hebben ook een mooie collectie sanitair en tegels. Bent u geïnteresseerd in onze kijk op badkamers? Dan bent u van harte welkom in onze showroom! Want het is heerlijk om in alle rust inspiratie op te doen. Wenst u een vrijblijvend badkameradvies?

Maak hier een afspraak