Wie wil er nou niet genieten van een luxe badkamer waarin alles aanwezig is om ontspannen te kunnen baden en douchen? Laat u in onze badkamer showroom inspireren door de originele badkamer opstellingen. Want dan proeft u direct onze liefde voor luxe badkamers.

U ontdekt luxe badkamers in realistische ruimtes

Er is veel variatie te zien qua stijl, kleur en materialen. U zult verrast zijn door het grote scala aan mogelijkheden! Maar na een eerste kennismaking is het verhelderend om een vrijblijvende afspraak te maken voor een persoonlijk badkamer ontwerp in 3-D. Op basis van uw wensenpakket gaan we samen op zoek naar de mooiste badkamer indeling. Daarna volgt de keuze in sanitair, tegels, badkamermeubel en dergelijke. Zodat we uw toekomstige badkamer compleet kunnen inrichten. Want uw luxe badkamer moet natuurlijk wel een visitekaartje worden!

Vanuit onze eigen installatie achtergrond kunt u rekenen op een vakkundig badkamer advies

U wordt begeleid vanaf oriëntatie tot en met realisatie van de badkamer. Dat doen onze badkamerspecialisten uiterst zorgvuldig. Daarom horen wij graag wie uw aannemer of installateur is. Dan zorgen wij ervoor dat de ontwerpen en werktekeningen op tijd worden overgedragen. Daarbij zorgen we voor de levering van de materialen conform de planning. Dat werkt vlot en efficiënt. En dat is voor iedereen prettig! Naast onze badkamer opstellingen ontdekt u bij De Eerste Kamer een ruim aanbod van kranen en badkamermeubels. Maar we hebben ook een mooie collectie sanitair en tegels. Bent u geïnteresseerd in onze badkamer ideeën? Dan bent u van harte welkom in onze showroom! Voor een vrijblijvend badkamer advies:

Maak hier een afspraak