Wie wil er nou niet genieten van een luxe badkamer waarin alles aanwezig is om ontspannen te kunnen baden en douchen? Laat u in onze badkamer showroom inspireren door de originele badkamer opstellingen waarin u de liefde proeft voor het maken van luxe badkamers.

U ontdekt luxe badkamers in realistische ruimtes

Er is veel variatie te zien qua stijl, kleur en materialen. U zult verrast zijn door het grote scala aan mogelijkheden! Na een eerste kennismaking is het verhelderend om een vrijblijvende afspraak te maken voor een persoonlijk badkamer ontwerp in 3-D. Op basis van uw wensenpakket gaan we samen op zoek naar de mooiste badkamer indeling. Daarna volgt de keuze in sanitair, tegels, badkamermeubel en dergelijke.

Vanuit onze eigen installatie achtergrond kunt u rekenen op een vakkundig badkamer advies

U wordt begeleid vanaf oriëntatie tot en met realisatie van de badkamer. Onze vakmensen zorgen ervoor dat er een badkamer wordt gemaakt die geheel naar wens is. Naast onze badkamer opstellingen ontdekt u bij De Eerste Kamer een ruim aanbod van kranen, badkamermeubels, sanitair en tegels. Bent u geïnteresseerd in onze badkamer ideeën? U bent van harte welkom in onze showroom! Voor een vrijblijvend badkamer advies:

Maak hier een afspraak