Bent u op zoek naar een moderne badkamer en wilt u weten wat de huidige trends zijn op badkamergebied? Laat u in onze badkamershowroom inspireren door onze moderne badkamers. Onze eigentijdse badkamers zijn origineel en smaakvol ingericht.

Moderne badkamers in realistische ruimtes

In onze badkamershowroom ziet u moderne badkamers in realistische ruimtes. Er is veel keus in badkamermeubels, kranen, tegels en sanitair. Wij gaan regelmatig naar vakbeurzen zodat we de nieuwste badkamertrends zo snel mogelijk in Barneveld met u kunnen delen. Na een eerste kennismaking is het verhelderend om een vrijblijvende afspraak te maken voor het maken van een persoonlijk badkamerontwerp in 3-D. Op basis van uw wensenpakket gaan we samen op zoek naar de mooiste badkamerindeling.

Vakkundig badkameradvies

Vanuit onze eigen installatieachtergrond kunt u rekenen op een vakkundig advies. U wordt begeleid vanaf oriëntatie tot en met realisatie van de badkamer. Onze vakmensen zorgen ervoor dat er een badkamer wordt gemaakt die helemaal naar wens is. Bent u geïnteresseerd in onze badkamerideeën? U bent van harte welkom in onze showroom! Voor een vrijblijvend badkameradvies

Maak een afspraak