Bent u op zoek naar een moderne badkamer? Wilt u weten wat de huidige trends zijn op badkamergebied? Dan is het ontzettend leuk om onze showroom te bezoeken! Want u kunt zich heerlijk laten inspireren door onze moderne badkamers. Daarbij zijn onze eigentijdse badkamers origineel en smaakvol ingericht.

Moderne badkamers in realistische ruimtes

In onze badkamershowroom ziet u moderne badkamers in realistische ruimtes. Daarnaast bieden we veel keus in badkamermeubels, kranen, tegels en sanitair. Wij gaan regelmatig naar vakbeurzen. Zodat we de nieuwste badkamertrends zo snel mogelijk met u kunnen delen. Na een eerste kennismaking met De Eerste Kamer is het verhelderend om een vrijblijvende afspraak te maken. Tijdens deze afspraak maken van een persoonlijk badkamerontwerp in 3-D. Daardoor krijgt u direct het juiste gevoel bij de indeling van uw badkamer.

Vakkundig badkameradvies

Vanuit onze eigen installatieachtergrond kunt u rekenen op een vakkundig advies. U wordt begeleid vanaf oriëntatie tot en met realisatie van de badkamer. Dat doen onze badkamerspecialisten uiterst zorgvuldig. Want uw nieuwe badkamer moet tenslotte prachtig worden! Vertel ons wie uw aannemer of installateur is. Dan zorgen wij ervoor dat de ontwerpen en werktekeningen netjes worden overgedragen. Daarnaast zorgen we voor de tijdige levering van de materialen. Het badkamertraject moet vlot en efficiënt verlopen. Zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe badkamer! Bent u geïnteresseerd in onze badkamerideeën? Dan bent u van harte welkom in onze showroom! Wenst u een vrijblijvend badkameradvies?

Maak een afspraak