Klein

Harmonieus Design: Stijlvolle Badkamer en Toiletruimte met Warme Uitstraling

“Wij vinden dat het gewoon uniek is en dat als je bij een ander de badkamer inloopt dat het er niet zo uitziet.”

Badkamerstijl & ontwerp: "Bij andere badkamerzaken leek alles hetzelfde, maar bij jullie vonden we iets unieks."

Stijlvol en warm, dat is de uitstraling van deze prachtige badkamer en toiletruimte, ontworpen met oog voor detail. De combinatie van hout-look tegels en grote beige tegels creëert een harmonieuze sfeer die zowel luxe als gezelligheid uitstraalt.

De badkamer is uitgerust met hoogwaardige voorzieningen die het comfort en de esthetiek verder versterken. Ronde spiegel met verlichting en dimmer zorgt voor een sfeervolle verlichting rondom de keramische wastafel. De zwarte wastafel met Hotbath kranen in een prachtige verouderd ijzeren kleur voegt een vleugje elegantie toe aan de ruimte, terwijl het ondermeubel in moeras eiken kleur een warme en natuurlijke uitstraling biedt.

De smoked glazen douchewand voegt een vleugje chique toe aan de ruimte wat een unieke look aan de badkamer geeft. Deze ruimte bevat zowel een hoofd- als handdouche van het designermerk HotBath, allemaal in dezelfde verouderd ijzeren kleur, voor een strakke en samenhangende uitstraling.

Het toilet straalt dezelfde stijlvolle sfeer uit als de badkamer, met een mat wit bedieningsplaatje en een wandtoilet voorzien van een mat witte softclose deksel. De moderne en strakke fonteinopstelling, compleet met een mat zwarte onderkast en vierkante wastafel, vormt een perfecte harmonie met de rest van de ruimte. Ook hier zijn alle accessoires van het merk HotBath in dezelfde verouderd ijzeren kleur, waardoor een consistent en verfijnd ontwerp wordt gecreëerd.

Wensen & ervaringen van de klant: "Het bankje is een favoriet voor de kinderen om te poetsen, terwijl ik gezellig naast ze zit."

“We hadden al een aantal badkamer zaken gehad en overal was het heel erg hetzelfde en we wilden graag wat unieker segment. Toen zijn we bij jullie in de showroom gaan kijken. Hierna zijn we een teruggekomen op afspraak en hebben we met Jurre om de tafel gezeten en hebben de boel direct besteld.”

“We hebben het hele huis aangepakt. De badkamer is op dezelfde plek gebleven. Vooral de tegels maakt onze ruimtes bijzonder, dat het donker is vonden we heel mooi een beetje urban-achtig. Wij vinden ook wel dat het gewoon uniek is en dat als je bij een ander de badkamer inloopt dat het er niet zo uitziet.”

“Wij vinden het bankje heel lekker, want dan staan de kinderen tanden te poetsen en ik zit er naast en ik klets wat dus dat bevalt me echt heel erg goed. Wij hebben bijvoorbeeld ook gekozen voor de glazendouchewand met donker glas, dat maak je een keer schoon en het blijft gewoon schoon. Geen druppeltjes die je erop ziet en zo. Dat is hetzelfde met de spiegel als deze opgedroogd is. En de vloerverwarming is ook heel lekker. Deze hebben we nu met een timer dus dat gaat dan om 06.30u aan als je uit bed komt en dan is het heerlijk verwarmt.”

Ontwerp door
De Eerste Kamer

Stijl van de badkamer
Kleine badkamer

Afmetingen
237 cm × 271 cm

Terugblik van de ontwerper:

"Leuk om te merken dat de klant beslissingen durfde te nemen maar ook weloverwogen deed."

“Hele leuke gezellige mensen en ze kwamen met een doel voor een mooi ontwerp met bijpassende hoogwaardige materialen voor de badkamer en een toilet. Het hele huis werd gerenoveerd waaronder ook de badkamer en het toilet beneden. Leuk om te merken dat de klant beslissingen durfde te nemen maar ook weloverwogen deed.”

“Badkamer en toiletruimte in 1 afspraak met de klant afgerond, de focus lag op de badkamer, daarom hebben we het ook in één keer af kunnen ronden. Ze durfde beslissingen te maken waardoor het ontwerp snel concreet was met de informatie die ik vooraf heb ontvangen. Ik vind zelf het meubel in combinatie met het zwevende keramische wastafelblad erg mooi, en ook gedurfd de drie muren houtlook tegels. De houtlook tegel die de douche met het meubel verbind. Het is ook erg mooi geworden.”

“Om met de ruimte in het toilet op de begaande grond te spelen heb ik een extra grote lange ovale spiegel in het ontwerp geplaatst. Ook hier hebben we de houtlook tegel als statement gebruikt.”

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.