Hotel Chique

Een tijdloze luxe badkamer als stijlvolle eyecatcher

“Eigenlijk alles bij elkaar met mooie kleurstelling, we zijn hier er erg blij mee.”

Lange badkamermeubel, 284cm lange wastafel, 2 ovale spiegels, beige tinten, bruine wandtegels, wit ligbad, Gessi wastafelkranen warm bronze

Badkamerstijl & ontwerp: “een enorme dubbele wastafel met mooie lades, dus heel veel ruimte met lekker alles opgeborgen."

Laat je verassen door deze ruimte van tijdloze stijl, de subtiele contrasten en chique details maken deze badkamer tot een ware blikvanger. In het hart van deze ruimte straalt een prachtig badkamermeubel van wel 284 cm lang. De brede wastafels stralen in helder wit en worden omringt door unieke ovalen spiegels met een zwart industrieel frame, wat een perfecte balans biedt.

Naast het gigantische badkamer meubel bevind zich een verleidelijk ligbad en een ruime douche die bijdragen aan een ultiem moment ontspanning. Wat de douche echt bijzonder maakt, zijn de lagere wanden die niet tot aan het plafond reiken. Dit subtiele ontwerp geeft niet alleen een gevoel van openheid waardoor de ruimte nog groter lijkt. Het contrast tussen de keramische tegels, in het bruin en licht beige, zorgt voor een warme uitnodigende sfeer.

Deze ruimte is gevuld met kwalitatieve kranen van het merk Gessi, in een warm geborsteld brons kleur, die naadloos samensmelten bij de uitstraling van de gehele badkamer. Dit zorgt voor een tijdloos verfijnd ontwerp dat elke dag een gevoel van luxe ervaring biedt.

Wensen & ervaringen van de klant: “Dubbele wastafel, opbergruimte, inloopdouche, nieuw bad, ja, we zijn er erg blij mee."

“Wij hebben jullie gevonden via jullie advertentie in het weekblad. We wonen al 18 jaar in deze woning, het was na 18 jaar gewoon tijd voor een nieuwe badkamer. We zijn twee keer langs geweest eerst met mijn vrouw en daarna met de aannemer. Toen hebben we eigenlijk gelijk alles rondgemaakt. Wij hadden prettig contact met jullie.”

“De ruimte is vrij groot maar wij wouden de badkamer indeling graag hetzelfde houden. Ik heb een aantal jaar geleden dit huis ook gewoon nieuw gebouwd. Op dat moment heb ik eigenlijk ook al goed nagedacht over de indeling met alle aansluitingen zo.”

“Opmerkelijk is dat de badkamer meer minimalistisch is dan 18 jaar geleden. Toen die tijd had je allemaal blokjes met patronen en had je een stijl met veel licht en donker zo in die vloer. Nu hebben we eigenlijk vrij grote tegels, een enorme dubbele wastafel met mooie lades, dus heel veel ruimte met alles lekker opgeborgen. Dit zorgt bij elkaar voor rust in de ruimte. Eigenlijk alles bij elkaar met mooie kleurstelling. Een nieuwe inloopdouche en weer ook een nieuw bad, we zijn er erg blij mee.”

Ontwerp door
De Eerste Kamer

Stijl van de badkamer
Hotel chique

Afmetingen
285 cm × 475 cm

Terugblik van de ontwerper:

"Mooie en-suite badkamer met een uniek groot was meubel van bijna 3 meter lang."

“Fijne rustige mensen met gevoel voor stijl. Zij wisten ook heel duidelijk wat ze wilden en de wens was een speciaal douche toilet met spoel en droog functie. Ook een spot douchekop met een goede harde straal was de wens. Een mooie en suite badkamer met een uniek groot maatwerk meubel van bijna 3 meter lang. Voor het ontwerp aan de rechterkant bij binnenkomst is het lange meubel geplaatst en aan het einde van de badkamer het bad. De combinatie van de kleuren, het meubel en de kranen geeft een erg mooi geheel!”

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.