Hotel Chique

Hotel chique badkamer met luxe spa uitstraling

“Het lijnenspel in onze badkamer, komt terug in de rest van ons huis”

Badkamerstijl en ontwerp: ‘Prachtige, luxe hotel chique badkamer, waarin alles klopt”

Frank en Maaike wonen in een prachtige woning in Elspeet. Het stel besloot om hun woning grondig te verbouwen. De oude badkamer werd getransformeerd tot een zeer luxe badkamer in hotel chique stijl. Het resultaat is prachtig en alles in deze badkamer klopt. De indeling is zeer efficiënt. Ondanks dat de ruimte is voorzien van veel ramen, is er toch veel privacy aanwezig. Deze badkamer doet niet onder voor een luxe spa. En dat gevoel is mede te danken aan de prachtige, grote ronde spiegel boven het wasmeubel.

De aandacht wordt direct gevestigd op dit mooie wasmeubel, vooral omdat de badkamer vanuit een zachte, rustige basis is ontworpen. De lades van het mooie wasmeubel zijn voorzien van verticale lijnen. Daardoor springen de details nog meer in het oog. De combinatie van strakke meubels en materialen en het krachtige, donkere marmer, geven deze luxe badkamer de uitstraling van een luxe spa.

De wensen en ervaring van de klant: ‘Die unieke, ronde spiegel, wilden we hebben!’

“Toen we besloten om ons huis te verbouwen, hadden we één wens: een luxe uitstraling van onze hele woning. Toen we over de snelweg reden, zagen we het mooie pand van De Eerste Kamer Badkamers. Met onze ‘luxe’ wensen in ons achterhoofd, wisten we dat we bij De Eerste Kamer Badkamers goed konden slagen. Dat bleek ook helemaal waar te zijn, want we zijn goed geslaagd!”

We zagen de grote ronde spiegel voor het eerst op Pinterest. We wilden die spiegel heel graag in onze nieuwe badkamer. Badkamerontwerper Niels, kwam met het idee om het wasmeubel in de badkamer te voorzien van verticale lijnen. Die verticale lijnen komen ook terug in onze keuken. Dat was een slimme zet, want wij wilden heel graag dat alle ruimtes in ons huis, in stijl op elkaar aansluiten.”

Onze dubbele douche, en dubbele waskommen, gebruiken wij met veel plezier. Alles aan onze badkamer klopt en het geheel is prachtig gerealiseerd. Een lastige klus, omdat alles in verstek is gesneden. Dat wilden wij graag, zodat er nergens ‘uitstekende’ randjes te zien zijn. We zijn heel tevreden over de service van De Eerste Kamer Badkamer en voelden ons in elk opzicht goed geholpen.”

Ontwerp door
De Eerste Kamer

Stijl van de badkamer
Hotel chique

Afmetingen
313 cm × 292 cm

Terugblik van de ontwerper: ‘De grote ronde spiegel was de inspiratiebron’

“Het was een hele leuke uitdaging om deze prachtige badkamer voor dit gezellige, jonge stel te ontwerpen. De prachtige woning stamt uit 1915. Door de grote verbouwing hebben Frank en maaike hun ‘oude’ woning helemaal teruggebracht naar deze tijd. De architect tekende een nieuwe indeling. Deze nieuwe indeling kreeg ik aangeleverd. Van daaruit zijn we samen op zoek gegaan naar de perfecte materialen en kleuren voor de nieuwe badkamer.”

“In de oude situatie was de badkamerruimte op een andere etage in de woning gesitueerd. De nieuwe badkamer is gerealiseerd op de begane grond, waar vroeger de opkamer zat. De grote ronde spiegel, was een grote inspiratiebron voor het stel. Hij hangt prachtig boven het waanzinnige meubel. Aan dat wasmeubel hebben we veel tijd besteed. Het is heel uniek, door de verticale groeven in het hout. Al met al een prachtige en zeer luxe droombadkamer, waar ik met veel plezier op terug kijk.”

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.