Wellness

Luxe en-suite badkamer in woonark Loenen aan de Vecht

“Een unieke watervilla, verdient een unieke badkamer”

Badkamerstijl en ontwerp: ‘Zeer luxe en-suite badkamer met hotel chique uitstraling'

Voor een prachtige watervilla in Loenen aan de Vecht ontwierp De Eerste Kamer Badkamers drie afzonderlijke badkamers. De hoofd-badkamer is betrokken bij de grote slaapkamer. Deze prachtige badkamer is van alle gemakken voorzien. Zelfs wellness-elementen, zoals een luxe sauna, zijn gerealiseerd in deze luxueuze badkamer. 


De badkamer is een plaatje om te zien, de hoogteverschillen in de ruimte geven deze badkamer de uitstraling van een zeer luxe hotel. Het kleurgebruik is goed op elkaar afgestemd. De lichte beige tegelvloer draagt, samen met de donkere tegels op de wanden, bij aan een waanzinnig contrast. De donkere tinten, dragen bij aan de luxe hotelsfeer. De tegels op de wanden zorgen daarnaast dat deze badkamer comfort en rust uitstraalt. De verlichting en de lichte tegelvloer, maken de badkamer ruimer, lichter en frisser. Een prachtige luxe badkamer, waarin de trotse eigenaren dagelijks heerlijk ontspannen.

De wensen en ervaring van de klant: ‘Een badkamer, slaapkamer, sauna en toilet in één’

De familie Wolters woont al 23 jaar in een prachtige ark in Loenen aan de Vecht. De ark heeft het comfort en de uitstraling van een luxe watervilla. De woning van de familie Wolters is alles in één. Alleen een prachtige badkamer ontbrak nog.

 

“Eigenlijk hebben we drie badkamers. We waren op zoek naar een badkamerstijl, die de sfeer van een luxe hotel uitstraalt. Dat is met dank aan De Eerste Kamer Badkamers goed gelukt. Onze badkamers passen volledig in de hotel chique stijl.”

 

“De zeer ruime douche, in de grote badkamer die betrokken is bij onze slaapkamer, is zeer comfortabel. Het algemene comfort van onze badkamers is zeer prettig. Alles straalt luxe en comfort uit, zelfs het prachtige en luxueuze toilet van Geberit. Over de prachtige wasbakken zijn wij ook zeer tevreden. We merkten al heel snel dat we bij De Eerste Kamer Badkamers op de juiste plek waren. Anton, heeft onze badkamer samen met ons vormgegeven. En dat was zeer prettig. Wij merkten dat Anton goed aanvoelde, dat onze badkamers een apart geheel vormen. Net even anders dan anders. Hij heeft veel tijd gestoken in het ontwerp. Die aandacht en tijd, zien we zeker terug in het eindresultaat.”

 

“We voelden ons heel erg begrepen en gesteund door De Eerste Kamer Badkamers. Het hele traject verliep gewoon goed. We kregen goede ondersteuning en dat hebben wij als zeer prettig ervaren.”

Ontwerp door
De Eerste Kamer

Stijl van de badkamer
Wellness

Afmetingen
400 cm × 331 cm

en

194 cm × 200 cm

Terugblik van de ontwerper: ‘Een bijzondere klik met een waanzinnige badkamer als resultaat’

“De familie Wolters, heeft ons in een vroeg stadium betrokken voor de realisatie van drie nieuwe badkamers. Het was een geweldige opdracht voor ons. De prachtige woonark, die is ingericht als riante watervilla, mochten wij voorzien van drie nieuwe badkamers. De masterbadkamer, sluit aan op de slaapkamers van de ouders. De overige twee badkamers zijn gerealiseerd voor de dochters van het gezin.”

 

“De familie koos heel bewust voor drie badkamers. Daardoor heeft het gehele gezin veel privacy. De badkamer van de ouders is betrokken bij de slaapkamer. Het is een prachtige badkamer en-suite, waarin alles samenkomt. Een heerlijke ruimte, waarin wellness, ontspanning en comfort een geheel vormen. De familie was zeer gecharmeerd van de hotel chique stijl. Deze stijl is in alle badkamers doorgevoerd.”

 

“De familie was vanaf het begin ontzettend enthousiast. In het ontwerp hebben we ruimte gecreëerd voor een sauna. De badkamer en-suite is daarmee getransformeerd tot een comfortabele wellnessruimte. Het enthousiasme van de familie werkte aanstekelijk op mij. Er was sprake van een klik en het was zeer fijn om te ervaren, dat de familie Wolters openstond voor prachtige materialen en merken. Het voelde voor mij heel prettig, om vanaf het begin van de opdracht betrokken te zijn geweest bij het totale ontwerpproces van de drie nieuwe badkamers. We zaten goed op één lijn en dat zie je terug in het prachtige eindresultaat.”

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.