Luxe

Luxe Badkamers: Comfort voor het Hele Gezin

“Comfortabele luxe badkamers op maat gemaakt voor het gezin”

Vrijstaand ligbad, maatwerkwastafel, luxe maatwerk spiegel met verlichting, Gessi wastafelkranen geborsteld brons, beige badkamer

Badkamerstijl & ontwerp: “Ultiem genot in de vrijstaande ovale baden en ruime douches, compleet met sunshowers."

Stap binnen in een project van luxe en comfort voor het hele gezin, beginnend met de prachtige masterbadkamer. Hier straalt luxe je tegemoet, van de op maat gemaakte spiegels die de dubbele wastafel omlijsten tot de Gessi kranen die een elegante sfeer toevoegen. Geniet volop in het vrijstaande ovale bad, compleet met een badkraan in geborsteld koper. En als dat nog niet genoeg is, wacht een ultieme spa ervaring in de ruime douche op je, voorzien van een sunshower en hoofd- en handdouche van het merk Gessi. Dit alles draagt bij aan een prachtig totaalplaatje.

In de badkamer voor de meiden vind je een perfecte mix van stijl en functionaliteit, met een bronzen meubel met witte wastafel en de unieke show-stopping gouden Gessi kranen. De ruime douche biedt ultieme ontspanning met zijn combinatie van douchekoppen.

Bekijk de badkamer van de zoon, waar stoer en eigentijds elkaar ontmoeten. Het wastafel meubel in een diepe kleur vormt het perfecte contrast met de witte wasbak en bijpassende kraan van Gessi in zwart metaal. De douche hier is net zo robuust als verfijnd, met dezelfde zwart metalen kranen en een combinatie van hoofd- en handdouche.

Neem vervolgens een kijkje bij het toilet op de begane grond. De fonteinopstelling met een sensor kraan van Gessi voegt moderniteit toe, terwijl het witte wandtoilet met het bedieningspaneel van Gessi in dezelfde stijl de ruimte zowel functioneel als stijlvol maken. Het urinoir maakt het geheel uniek en compleet. In het toilet op de eerste verdieping is dezelfde toiletopstelling te vinden, wit wandtoilet met een Gessi bedieningspaneel, terwijl het fonteineiland in een donkere kleur met een wit wastafelblad weer uniek is.

Met deze luxueuze en praktische designs wordt elke ruimte in je huis omgetoverd tot een oase van comfort en precisie.

Wensen & ervaringen van de klant: “Er zitten 3 badkamers in het huis, bij de masterbadkamer is een van de uitgangspunten geweest, een dubbele douche."

“Ik weet dat de architect in eerste instantie een ander bedrijf heeft voorgesteld, maar daar was ik niet echt heel erg van onder de indruk. Toen zijn wij op zoek gegaan en zijn wij uiteindelijk bij jullie terechtgekomen. We hebben samen met de architect de gehele nieuwbouwwoning getekend. Tijdens het ontwerpen hebben we een stijl gekozen en hierna hebben wij vrij veel contact gehad met jullie. Wij vinden het belangrijk dat dat goed matcht. En zo zijn we uiteindelijk op het ontwerp gekomen.”

“Er zitten 3 badkamers in het huis. Bij de masterbadkamer is een van de uitgangspunten geweest, een dubbele douche. Als je ’s ochtends naar je werk gaat, dat je dan niet op elkaar hoeft te wachten. En het is natuurlijk een romantisch moment als je tegelijk kan douchen. Deze douche is voorzien van een infrarood Sunshower, op het moment dat je spierpijn hebt van sport of iets dergelijks, dan is dat erg prettig. Maar ook in de wintermaanden, op het moment dat je de douche uitzet en het iets kouder is, dan zetten we die altijd nog even aan en dan blijf je lekker warm tijdens het afdrogen.”

“Wat ook een blikvanger van de badkamer is, is het ovale bad met zicht op buiten. Wij hebben bij het ontwerp aan het buitengedeelte bewust gekozen voor glazen panelen zodat als we in bad liggen je vrij naar buiten kan kijken. Want anders had je tegen een stukje muur gekeken.”

Ontwerp door
De Eerste Kamer

Stijl van de badkamer
Luxe

Afmetingen
430 cm × 355 cm

en 

217 cm × 147 cm

en 

107 cm × 306 cm

Terugblik van de ontwerper:

"Klant was heel bewust van de materialen waarmee hij wilde werken."

“Ik heb de klant als heel gezellig en leuk ervaren, daarnaast heeft hij ook veel gevoel voor klasse en stijl. De klant was heel bewust van de materialen waarmee hij wilde werken. Travertin is belangrijk geweest in de ruimtes, in wastafelblad en tegels. De indeling van de ruimtes was al bepaald door de architect en ik heb samen met de klant alle materialen samengebracht en gematched om alles kloppend
te maken.”

“Het ging om 3 badkamers en 2 toiletruimtes. Het toilet op de begane grond is een ruim toilet met een volwaardig wastafelmeubel met veel opbergruimte. De douche in de masterbadkamer is helemaal prachtig. De Hi-fi douchebediening van Gessi in geborsteld messing is
een echte eyecatcher! De luxe douche in het plafond heeft zowel een regen-, als een watervalfunctie, echt geweldig. Het bad staat op een verhoging en als je in bad zit
 kijk je zo de polder in.”

“Wens van de klant: om voor zoon en dochter een eigen (stijl) badkamer te creëren. Voor de jongensbadkamer strakke lijnen, een stoer 10 cm dik wastafelblad en Gun-Metal kranen van Gessi. Voor de badkamer van de dochter vriendelijke lijnen met juist een dun wastafelblad aangevuld met zachte kleuren en ronde vormen zoals in de spiegel en de kranen. De Anello serie van Gessi die hier is toegepast staat bekend om zijn ronde vormen. (Anello betekend in het Italiaans rond). Op de eerste verdieping staat in de toiletruimte een wastafeleiland met veel praktische opbergruimte.”

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.