Inspiratie

Het creëren, ontwerpen en visualiseren van luxe badkamers is onze passie. Wij delen onze kennis over badkamers graag met jou. Ben je op zoek naar inspiratie voor een badkamerstijl? Of benieuwd naar handige tips? Maak gebruik van onze kennis door onze blogs te lezen.

Nissen in de badkamer

Mooie nissen in de badkamer zijn sfeerverhogend. Looox heeft colourboxen geïntroduceerd in een drietal actuele kleuren en in verschillende maten. De colourboxen kunnen worden ingebouwd.

Modern toiletmeubel

Net even wat anders dan een keramisch fonteintje is een modern toiletmeubel met opzetkom. De waskom is geplaatst op een maatwerk planchet met een greeploos onderkastje van

Vola handdoekwarmer

Deze VOLA handdoekwarmer kunt u nu in onze showroom bekijken. De afstand van de stangen kan worden aangepast aan de wens van de klant. De hoogte kan

Sfeerhaard in de badkamer

Een sfeerhaard in de badkamer, het is misschien niet het eerste waar u aan zou denken. Maar wat krijg je een geweldige sfeer met een elektrische haard!

Nieuwe badkamer inrichten

Een nieuwe badkamer inrichten vraagt om veel aandacht en expertise. Want de indeling moet niet alleen mooi zijn maar ook functioneel. Omdat wij in 3-D ontwerpen.

Rustieke badkamer

Veel mensen gaan zomers een paar weken op vakantie om te genieten van rust. Even geen volle agenda maar gewoon lekker doen waar je zin in hebt!

Modern zwart-wit

Modern zwart-wit in je badkamer, het blijft een prachtige en krachtige combinatie! Wit geeft licht en zwart maakt het krachtig. Het is tijdloos, klassiek, modern en stijlvol

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.