Aankleding badkamer

Bijzonder mooie aankleding badkamer!

Hoe kan je een badkamer aankleden? Een badkamer is doorgaans niet de grootste ruimte in een woning. Daardoor bestaat het risico dat de inrichting druk en rommelig wordt. Vooral wanneer je kiest voor teveel verschillende kleuren en materialen.

Een goede basis leggen

Door te starten met het kiezen van mooie vloer- en wandtegels, wordt de basis gelegd voor de badkamer aankleding. Want tegels zijn bijzonder sfeerbepalend. Omdat een badkamer jarenlang meegaat, is het ook belangrijk om te kiezen voor een tegel waar je niet op uitgekeken raakt.

Verdere aankleding van de badkamer

Het is altijd fraai om accenten te creëren in de badkamer. Een mooie blikvanger is natuurlijk het badkamermeubel. Maar ook met kranen en spiegels kleed je de badkamer echt aan en wordt de ruimte luxe en speciaal. Vooral wanneer je kiest voor onderscheidend kraandesign. Het merk JEE-O vinden wij heel inspirerend. Wil je tenslotte toch een trendy kleur aan de nieuwe badkamer toevoegen? Verzorg de aankleding van de badkamer dan verder met mooie handdoeken, kaarsjes en verzorgingsproducten. Want deze items zijn gemakkelijk te vervangen voor wat nieuws. Wilt u een inspirerend voorbeeld zien van een mooi aangeklede badkamer? Bekijk dan de volledige nieuwsbrief en laat u inspireren!

Reacties zijn gesloten.