Nieuwsbrief juni 2018, geamuseerd

Uitstekend geamuseerd!

Wij hebben ons uitstekend geamuseerd tijdens twee inspirerende fabrieksbezoeken in Italië en Spanje. In Italië zijn we bij een kranenfabrikant op bezoek geweest. Daar zagen we prachtige kranenlijnen voorbij komen in heel stijlvolle kleuren. Dat vinden we een goede ontwikkeling die we nauwlettend volgen! In onze showroom bieden we overigens al kranen aan in mooie, actuele kleuren!

Van Italië naar Spanje

In Spanje werd een showroom bezocht die gevuld was met schitterende keramische tegels. Wat daar heel opvallend was, dat was vooral het formaat van de tegels. In Nederland vinden we doorgaans een tegel van 60 bij 60 centimeter al groot. Maar wat daar aan tegels gepresenteerd stond, was indrukwekkend! De keramische tegels waren niet alleen erg groot, maar ook nog eens super mooi gemaakt. Het leken net grote blokken natuursteen, zo gaaf!

Terug in Nederland

Boordevol inspiratie zijn we weer teruggekomen in Nederland en inmiddels al volop bezig met het vernieuwen van onze tegelhoek. Want we hebben weer een mooie selectie gemaakt van karaktervolle tegelseries die u binnenkort kunt komen bekijken! We houden u op de hoogte! Wilt u even meegenieten van onze inspirerende bezoekjes over de grens? Bekijk hier de volledige versie van de nieuwsbrief.

Reacties zijn gesloten.