Ontwerp

Nieuwe badkamertegels

Trendy badkamer met nieuwe badkamertegels

In dit trendy badkamerontwerp is de kleur groen van de nieuwe badkamertegels sfeerbepalend. Op de wand zijn groene wandtegels toegepast met een matte, metallic look. Deze wandtegels hebben een formaat van 100 centimeter breed bij 50 centimeter hoog. Omdat de tegels strak zijn afgewerkt, kan de voeg mooi dun gehouden worden.

Karaktervolle badkamertegels op de vloer

Op de vloer van dit badkamerontwerp zien we karaktervolle tegels met een vintage look. De zandkleurige kleur vormt een fraai contrast met de kleurrijke wanden. Ook deze vloertegels hebben een groot formaat. Want deze tegels zijn maar liefst 1 bij 1 meter groot. Dit komt de rust in de badkamer absoluut ten goede. Bij het uitkiezen van de tegels kijken wij altijd goed of de maten van de wandtegels goed te combineren zijn met de maatvoering van de vloertegels. Want voor het lijnenspel is het schitterend om de voegen van de wanden door te laten lopen op de vloer. Bekijk de voorbeelden hiervan ook gerust in onze showroom.

Onderhoudsvriendelijk

Deze nieuwe badkamertegels zijn bijzonder onderhoudsvriendelijk. Omdat de tegels keramisch zijn, gaat het reinigen ervan heel gemakkelijk. Als u meer wilt weten over de reiniging van uw badkamer en tegels, lees dan onze reinigingsadviezen op de FAQ-pagina.

Ontwerp door: De Eerste Kamer
Ontwerp door

De Eerste Kamer

Lees meer