Badkamer Amersfoort Kattenbroek

Referentie

Badkamer Amersfoort Kattenbroek

Wat viel u op tijdens uw eerste bezoek bij De Eerste Kamer?

Het is een mooie, overzichtelijke showroom met veel diversiteit van badkamers. Geen standaard verhaal. We kregen er meteen een computeranimatie bij en dat was leuk om ideeën op te doen.

Bent u op nieuwe ideeën gekomen?

We hadden een verlanglijstje dat direct door Anton werd overgenomen. Daarna volgde zijn verfrissende ideeën zoals de douchestempel en mooie verlichting.

Hoe verliep het contact?

Erg prettig. De monteurs werkten hard en netjes. Ook zij kwamen met praktische tips tijdens de werkzaamheden. Daardoor is het resultaat nog mooier geworden dan het badkamerontwerp.

Wat vindt u van het resultaat van project badkamer Amersfoort Kattenbroek?

Prachtig, heel mooi. Vragen die wij na de oplevering hadden, werden netjes beantwoord en opgelost. Zodat alles naar onze zin is geworden.

Ontwerp door: Anton van de Beek
Stijl van de badkamerModern
Formaat van de ouderbadkamer2,85 meter bij 2,70 meter
Beoordeling van de klant:
Ontwerp door

Anton van de Beek

De familie Oudijk stond open voor veel nieuwe badkamer ideeën. Ik kon heel onbevangen met hen communiceren over zowel de ouderbadkamer als de kinderbadkamer. De woning was extra speciaal door een hele specifieke ronding. Deze ronding zien we terug in de sfeervolle sauna. Daarnaast heeft de kinderbadkamer hierdoor een verrassende uitstraling gekregen. Want het toilet in de kinderbadkamer ziet er heel bijzonder uit. Daar wordt je direct enthousiast van!

Op maat gemaakt!

Er is sprake van veel maatwerk oplossingen. Dat zien we direct terug in de badkamers. Ik heb het zeer op prijs gesteld dat het hele project, badkamer Amersfoort Kattenbroek, aan ons was toevertrouwd. Daardoor konden we alles tot in het laatste detail op elkaar afstemmen om tot dit fantastische eindresultaat te komen. Want de spiegel bijvoorbeeld, past perfect boven het maatwerk badkamermeubel. Zodra we de verlichting activeren, verandert de badkamer in een waar wellness oord. Want het verlichte mozaïek oogt onderscheidend en bijzonder chique. Dezelfde vriendelijke sfeer proeven we in de luxe douche en in de sauna. Het zijn twee geweldige badkamers geworden op een bijzonder mooie locatie!

Lees meer over Anton van de Beek