Badkamer Bosch en Duin

Referentie

Badkamer Bosch en Duin

Wat viel u op tijdens uw eerste bezoek bij De Eerste Kamer?

We werden getroffen door de originaliteit. We hebben eerst rustig rondgekeken en toen een afspraak gemaakt met Henk-Peter.

Bent u op nieuwe ideeën gekomen?

In de showroom hebben we eigenlijk alles gezien wat we mooi vonden. De tegels, het bad maar ook het douchescherm. Het badkamerontwerp hebben we steeds wat bijgeslepen totdat het gewenste resultaat was bereikt.

Hoe verliep het contact?

Het contact met Henk-Peter was heel professioneel. Er was rust en er werd zonder druk tijd genomen om de ideeën te laten bezinken. De monteurs hadden oog voor detail en konden hard werken. De communicatie was erg prettig.

Wat vindt u van het resultaat van badkamer Bosch en Duin?

Eigenlijk perfect en precies zoals het zou worden volgens de 3D tekening.

Ontwerp door: Henk-Peter de Graaf
Stijl van de badkamer Modern
Formaat van de badkamer 3,70 meter bij 2,60 meter
Beoordeling van de klant:
Ontwerp door

Henk-Peter de Graaf

Tijdens het ontwerpen van badkamer Bosch en Duin werd mij al snel duidelijk dat de heer en mevrouw Koster oog hebben voor details. De badkamer is zeer zorgvuldig tot stand gekomen. Met name de verdeling van het tegelwerk hebben we uitgebreid besproken. Het formaat van de vloer- en wandtegels is maar liefst 80 x 80 centimeter. Het voordeel van deze grote tegels is dat het aantal voegen minimaal blijft. Hierdoor ontstaat er een rustige sfeer in de badkamer.

Een schitterend eindresultaat!

In deze badkamer is een hoge inbouwkast gemaakt. Door het open karakter van de kast is deze naast de inbouwnissen uitermate geschikt voor het decoreren van handdoeken en verzorgingsproducten. Naast deze kast biedt het maatwerk badkamermeubel met opzetwastafels nog meer ruimte voor het opbergen van verzorgingsproducten. Ik ben ontzettend blij dat de geïnvesteerde tijd en zorgvuldigheid gedurende het hele badkamertraject hebben geleid tot dit schitterende eindresultaat.

Lees meer over Henk-Peter de Graaf