Badkamer Utrechtse Heuvelrug

Referentie

Badkamer Utrechtse Heuvelrug

Wat viel u op tijdens uw eerste bezoek bij De Eerste Kamer?

De showroom zag er netjes uit en sprak ons erg aan.

Bent u op nieuwe ideeën gekomen?

We zagen schitterende tegels en echt mooi hout. Maar ook alle apparatuur die wij wensten, konden we vinden in de showroom.

Hoe verliep het contact?

Het contact met Anton verliep prima en prettig. Het viel ons op dat er echt geluisterd werd naar onze wensen. Ook naar de montage hadden we geen omkijken. Want Zeger zorgde ervoor dat de verbouwing helemaal goed verliep.

Wat vindt u van het resultaat van project Badkamer Utrechtse Heuvelrug?

Wij vinden het eindresultaat prachtig, echt heel mooi!

Ontwerp door: Anton van de Beek
Stijl van de drie badkamers Modern
Formaat van de badkamers 4 bij 2 meter, 2,7 bij 1,7 meter en 2,8 bij 2 meter
Beoordeling van de klant:
Ontwerp door

Anton van de Beek

Voor de familie Van Zeist heb ik in samenwerking met de binnenhuisarchitect Mary Dekker drie badkamers en een toilet ontworpen. Een masterbadkamer, kinderbadkamer en gastenbadkamer. De badkamers hebben allemaal een eigen invulling gekregen maar tegelijkertijd passen ze perfect bij elkaar. De gesprekken verliepen ontzettend plezierig. De aanstekelijke lach van mevrouw Van Zeist verhoogde absoluut de sfeer.

Een prachtige T-opstelling!

In deze luxe badkamers hebben we enorm grote tegels toegepast van het merk Kerlite. We zien nauwelijks voegen. In de masterbadkamer heb ik een T-opstelling gecreëerd. Want de badkamer krijgt hierdoor een effectieve, verrassende uitstraling. De wastafel met verlichte spiegel pronkt in het hart van de badkamer. Daarnaast zien we aan de rechterzijde het toilet en aan de linkerzijde de royale douche met Sunshower.

Het sfeervolle karakter van het vrijstaande bad

Het vrijstaande bad is aan de achterzijde ingebouwd. Daardoor is er direct afzetruimte aanwezig voor een handdoek en voor de verzorgingsproducten. Op het houten bad planchet kunnen de gevulde wijnglazen worden geplaatst. Dat wordt flink genieten!

In elke badkamer dezelfde sfeer

We zien in geen enkele badkamer een groot badkamermeubel. De mooi gevormde opzetwastafels zijn op houten planchetten gemonteerd. Zodat er een luchtige uitstraling ontstaat. De houtaccenten zien er warm en sfeervol uit en dragen bij aan de luxe uitstraling van de badkamers. Doordat er in het voortraject actief overleg is geweest, verliep de montage van de badkamers en het toilet heel soepel. Dat is voor iedereen bijzonder prettig geweest. De badkamers van project badkamer Utrechtse Heuvelrug zijn erg mooi geworden.

Lees meer over Anton van de Beek